skip to Main Content
40 caravans en 2 campers verbrand bij caravanstalling Costa Brava
El Periodico

40 caravans en 2 campers verbrand bij caravanstalling Costa Brava

GERONA – Tijdens de storm die afgelopen maandagnacht over delen van Catalonië raasde waarbij er veel neerslag was, veel wind en onweer, heeft een blikseminslag een brand veroorzaakt bij een caravanstalling. Deze brand zorgde ervoor dat er bij de stalling in Ventalló in de provincie Gerona 40 caravans en 2 campers compleet verwoest werden door de vuurzee.

In totaal heeft de brand die veroorzaakt werd door blikseminslag 1.500 m2 terrein met alles wat daarop stond verwoest. In de krant staat dat er 40 gestalde caravans en 2 aanwezige campers compleet verbrand zijn.

Volgens de brandweer ontstond de brand rond 6.03 uur maandagmorgen waarna er zes brandweereenheden naar de plaats van de brand in Ventallo werden gestuurd. 

In de krant staat de naam van de caravanstalling niet vermeld maar als men op Google Maps kijkt bij de C-31 km 368 dan komt de naam Caravan INN naar boven (maar dit is niet bevestigd).

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 19 reacties
 1. helaas is de vouwwagen van onze dochter wel verbrand.
  gisterenavond heb ze bericht gekregen van caravan inn en vandaag is ze gebeld

  wens de familie en medewerkers veel sterkte
  top bedrijf

 2. Tot op heden hebben wij nog geen enkel bericht ontvangen. Begrijp dat men daar prioriteiten heeft maar wij als caravan eigenaren zijn ook benieuwd hoe het er voorstaat.

  1. 16 augustus “gewoon” kunnen bellen. Wij hebben geluk
   en blijven meevoelen met de eigenaars van de schade/verwoeste
   caravans. De natuur heeft zijn ongekende kracht, wat wij
   helaas moeten accepteren.
   Sterkte allen.

  2. Wij hebben vandaag mail ontvangen van Caravan Inn. Gelukkig is onze caravan gespaard gebleven.

   Ik wens caravan Inn en de getroffen eigenaren heel veel sterkte toe.

 3. Heel erg vervelend voor alle betrokkenen dit gebeuren!

  Moet zeggen dat ik de communicatie hierover erg slecht vindt, onze caravan staat er namelijk ook men is niet te bereiken en reageert niet op e-mail. Lijkt me vandaag de dag toch een kleine moeite om enige vorm van stand van zaken online op de website met bijvoorbeeld een mobielnummer te vermelden zodat men toch even kan informeren!

 4. Wij hebben daar een aantal jaren gestaan, voordat het zover was moest er heel wat eigendomspapieren ingevuld worden voor de verzekering.
  Caravan inn is een provisionele organisatie, dus met de verzekering zal het wel goed zitten. Sterkte voor degene die nu in spanning zitten en laten we hopen op goed bericht

 5. Is wel degelijk Caravan Inn
  De caravan van mijn dochter staat er. En ze weten nog niets. Omdat de computers er ook uit hebben gelegen. Zal bang afwachten zijn.

 6. Ben, in de La Vanguardia stond al snel dat het Caravan Inn betrof. Ken jij nog een andere grote caravanstalling in Ventallo?? Ik hoop voor je mee dat jouw caravan niet bij de 40 behoorde.
  Ik vind het wel interessant om te weten of je je als caravanbezitter zelf moet verzekeren tegen dit onheil of dat de stallinghouder verzekerd is en dit in de stallingprijs doorberekent.

  1. UPDATE … gebeld en (donderdag) terug gebeld door Caravan Inn op vrijdag.
   Wij hebben het GELUK ….alles oke en we kunnen zsm met vakantie.

  1. Met welke zekerheid is het caravan Inn ??? Wie weet het 100% zeker ?? Dus niet beoordelen vanaf de foto a.u.b. … Onze caravan staat daar namelijk, dus aub zekerheid vragen wij.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken