TRAM Alicante vervoert meer passagiers in juli

TRAM Alicante vervoert meer passagiers in juli
Beeld: 123rf

TRAM Alicante vervoert meer passagiers in juli

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – De TRAM lijndienst service in Alicante is een succes gebleken. Jaar in jaar uit nemen de aantallen passagiers die gebruik maken van de verschillende lijndiensten toe en ook dit jaar in juli is het aantal reizigers gestegen met 11%. 

De ‘Red tranviaria y ferroviaria metropolitana de Alicante’ (TRAM) vervoerde in de maand juli een totaal van 1.245.000 passagiers, 10,82% meer dan dezelfde maand in 2018. De meest gebruikte route met 454.054 passagiers is lijn 2 (línea 2) tussen Alicante en San Vicente del Raspeig.

Na lijn 2 staan lijn 1 en 3 op de lijst die passagiers vervoeren tussen Alicante en Benidorm en Alicante El Campello. De route naar Benidorm sloot de maand juli af met 271.197 passagiers terwijl de route naar El Campello werd afgesloten met 250.974 passagiers.

Lijn 4 tussen Alicante centrum vanaf het plein Plaza de La Coruña naar het Playa de San Juan strand vervoerde in juli 133.735 passagiers. Op lijn 5, die pas op 10 juni dit jaar in gebruik werd genomen tussen het plein Plaza de La Coruña en de Puerta del Mar in Alicante, werden in juli 74.327 mensen vervoerd.

De lijn 9 tussen Benidorm en Dénia werd het minste gebruikt met 61.503 passagiers. Daarbij moet men wel rekening houden dat deze lijn niet 100% in gebruik is omdat de verbindingen met Calpe en Benidorm gesloten is vanwege werkzaamheden. Dat deel van de route wordt afgelegd met een bus.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.