Twee doden en drie gewonden bij frontale botsing camper in El Campello

Twee doden en drie gewonden bij frontale botsing camper in El Campello
Beeld: Bomberos

Twee doden en drie gewonden bij frontale botsing camper in El Campello

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Bij een fatale botsing op de N-332 weg ter hoogte van El Campello in de provincie Alicante zijn woensdag twee mannen om het leven gekomen en raakten drie personen gewond. Het gaat om een frontale botsing tussen een personenwagen met daarin drie inzittenden en een camper met daarin twee inzittenden. Op een van onderstaande foto’s lijkt het kenteken van de camper Nederlands (geel) te zijn maar in de krant worden de nationaliteiten van de betrokken personen niet bekend gemaakt.

De frontale botsing waarbij een witte personenwagen vol op een camper inreed, gebeurde rond 15 uur woensdagmiddag op de N-332 weg ter hoogte van Venta Lanuza (El Campello) aan de Costa Blanca in de provincie Alicante. Daarbij raakten drie personen gewond, twee mannen van 18 jaar en een vrouw van 76 jaar. Helaas overleden er ook twee personen, een man van 18 jaar en een man van 70 jaar. 

In de krant staat niet vermeld wat de nationaliteiten zijn van de overleden en gewonde personen en wordt ook niet vermeld in welk voertuig de betrokken personen zaten. Gezien de leeftijden kunnen we een conclusie trekken dat in de personenwagen de drie mannen van 18 jaar zaten en in de camper de 70-jarige man en 76-jarige vrouw. Dit laatste is echter niet bevestigd.

De twee mannen die zijn overleden stierven ter plaatse terwijl de brandweer de gewonden uit de auto en camper moest bevrijden. De gewonden zijn naar ziekenhuizen overgebracht.

Ga naar de inhoud