Meisje bijt barmedewerker in Girona vanwege verbod op roken op terras

Meisje bijt barmedewerker in Girona vanwege verbod op roken op terras
Beeld: Twitter

Meisje bijt barmedewerker in Girona vanwege verbod op roken op terras

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GIRONA – Een 17-jarig meisje afkomstig uit het Catalaanse Lleida heeft op een terras van een bar in de kustplaats Begur een medewerker in zijn arm gebeten omdat hij haar waarschuwde dat ze vanwege de corona-regels niet op het terras mocht roken. Het voorval deed zich deze week voor en de gebeten medewerker heeft een aangifte gedaan bij de lokale politie die de vrouw heeft geïdentificeerd.

Het vervelende en agressieve voorval deed zich voor in de bar La Plaça de Begur in de gemeente Begur aan de Costa Brava. Een medewerker vroeg aan een 17-jarige cliënte of ze wilde stoppen met roken op het terras omdat dit vanwege de regionale corona-regels niet is toegestaan. 

Omdat deze jongedame weigerde kwam er een andere medewerker bij die hetzelfde vroeg maar zonder succes. Op het moment dat deze tweede barmedewerker wilde weglopen werd hij door het rokende en blijkbaar dronken meisje van achter aangevallen en beet ze hard in de bovenarm van de man.

Het meisje verliet daarna de bar en de aangevallen en gewonde man ging naar de politie om aangifte te doen. De politie lokaliseerde daarna het rokende 17-jarige meisje. De zaak ligt nu bij de lokale justitie terwijl de man zijn blauwe arm laat zien op Twitter.

Ga naar de inhoud