Nederlandse vrouw doet aangifte van verkrachting door drie mannen op Mallorca

Nederlandse vrouw doet aangifte van verkrachting door drie mannen op Mallorca
Beeld: 123rf

Nederlandse vrouw doet aangifte van verkrachting door drie mannen op Mallorca

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

PALMA – Een Nederlandse toeriste heeft begin deze week aangifte gedaan bij de politie van een groepsverkrachting op het eiland Mallorca. De 20-jarige vrouw zou na het uitgaan in de badplaats Playa de Palma op maandagavond diezelfde nacht door een Spaanse en twee Cubaanse mannen zijn gedwongen tot seksuele handelingen.

De 20-jarige Nederlandse vrouw zou in de nacht van maandag op dinsdag na een avond stappen mee zijn gegaan met drie mannen met de Spaanse en Cubaanse nationaliteiten. Daarbij zou de vrouw gedwongen zijn tot ongewenste seksuele handelingen en wordt er gesproken over een groepsverkrachting. 

Na de verkrachting meldde de vrouw dit bij de receptie van haar hotel. In eerste instantie wilde de vrouw geen aangifte doen maar werd ze toch voor medisch onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Uiteindelijk deed ze toch aangifte en konden agenten de drie mannen aanhouden.

Een van de mannen gaf toe seks te hebben gehad met de Nederlandse vrouw maar met haar toestemming. De andere twee mannen zeggen ook dat ze de vrouw niet hebben gedwongen tot seksuele handelingen. De Policía Nacional is een onderzoek gestart.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.