BOEK: Hoe begin ik met een B&B in Spanje?

BOEK: Hoe begin ik met een B&B in Spanje?
Beeld: redactie

BOEK: Hoe begin ik met een B&B in Spanje?

Dit artikel is 8 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Heel wat mensen dromen ervan om in binnen- of buitenland met een Bed & Breakfast of B&B te beginnen. Voor velen lijkt dit de ideale manier om het leven minder jachtig te maken. Maar hoe doe je dat? Dit boek geeft het antwoord op tal van praktische vragen: Is het echt iets voor jou? Wat zijn de regels en de beperkingen? Wat zijn de risico’s en hoe ziet het financiële plaatje eruit? Waarop moet je letten als je een huis in het buitenland koopt en vanaf wanneer is mijn zaak rendabel? De 2023-versie van dit boek is HIER te bestellen.

Naast praktische tips geeft dit boek ook verhalen van Belgen en Nederlanders die de stap reeds gezet hebben en hun positieve en negatieve ervaringen met de lezer delen. Dit boek is een must voor wie droomt van een nieuw leven als uitbater van een B&B. Wie al gestart is, vindt hier praktische informatie en vakantiegangers zullen tal van bijzondere logeeradressen ontdekken. Dit is een boek voor dromers die met beide voeten op de grond willen blijven: de romantiek van een nieuw begin én de valkuilen van het vak, helder uiteengezet met bijzondere aandacht voor de situatie in België, Frankrijk, Italië en natuurlijk Spanje.

Dit boek is een gids vol praktische tips voor wie droomt van een nieuw leven als uitbater van een B&B. Er is aandacht voor nieuwe ontwikkelingen, technologieën en uitdagingen in de steeds professioneler wordende bed & breakfast-sector. Verder is er een duidelijk overzicht van de nieuwste regelgevingen in België, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal en Griekenland. Er staan ook veel verhalen van Belgen en Nederlanders die de stap reeds hebben gezet in het boek ‘Hoe begin ik een B&B?’.

Het boek bestaat uit 15 hoofdstukken verdeeld over 180 pagina’s en is samengesteld door Erwin de Decker. De 2023 herziene versie is HIER meteen te bestellen.

Ga naar de inhoud