Moeder van twee dood gevonden meisjes springt van brug in Gerona (UPDATE)

Moeder van 2 dode meisjes springt vanaf brug in Gerona
Beeld: Mossos d'Esquadra / Twitter

Moeder van twee dood gevonden meisjes springt van brug in Gerona (UPDATE)

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GERONA – Een nieuw familiedrama in een dorp in de provincie Gerona. In de gemeente Vilobí d’Onyar heeft de vader van twee meisjes van 5 en 6 jaar jong in de woning de levenloze lichamen gevonden terwijl de moeder van een brug sprong op de AP-7 snelweg, overreden werd maar het ongeval overleefde. Alles wijst ernaar dat de moeder haar twee dochters heeft gedood waarna ze probeerde zelfmoord te plegen.

UPDATE: De moeder die van de brug sprong is later in de middag in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden.

De Catalaanse politie onderzoekt de (zeer) gewelddadige dood van twee jonge meisjes van 5 en 6 jaar oud wiens lichamen door de vader werden gevonden in een woning in Vilobí d’Onyar (Gerona). De vader belde vrijdagmiddag de politie om de dood van zijn dochters te melden en om aan te geven dat de moeder spoorloos was.

De moeder in kwestie heeft later geprobeerd zelfmoord te plegen door van een brug over de AP-7 snelweg ter hoogte van de gemeente Salt (Gerona) te springen waarna ze door een vrachtwagen die op de snelweg reed werd aangereden. De vrouw overleefde deze aanrijding echter en getuigen zagen de vrouw over het wegdek lopen voordat ze in elkaar zakte.

Terwijl de zwaargewonde vrouw naar het ziekenhuis werd gebracht en op het moment van schrijven de zelfmoordpoging heeft overleefd, werd de vader die zijn dochters dood aantrof in de woning, behandeld door een traumateam.

De politie gaat ervan uit dat de moeder haar twee jonge dochters van slechts 5 en 6 jaar om nog onbekende reden om het leven heeft gebracht waarna ze in de auto stapte, naar de brug reed en daar vanaf sprong om zelfmoord te plegen. Het gaat om een Spaanse familie die sinds 2014 in Vilobí d’Onyar woont.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.