Mooi nieuwe editie van hét Spanje magazine ESPANJE!

Mooi nieuwe editie van hét Spanje magazine ESPANJE!
Beeld: ESPANJE!

Mooi nieuwe editie van hét Spanje magazine ESPANJE!

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Vanaf vrijdag 14 januari ligt de wintereditie van hét Spanje magazine ESPANJE! weer bij de abonnees op de mat. In het eerste magazine van 2022 is weer veel moois en interessants over Spanje te lezen. Als je al lid bent krijg je het magazine vanzelf thuisgestuurd. Als je nog geen lid bent dan kun je jezelf nog aanmelden, en krijg je ‘m ook meteen thuisgestuurd nadat je betaling binnen is. 

De wintereditie van ESPANJE! verschijnt op 14 januari 2022, en alle abonnees krijgen hem rond die datum in de bus. Maar vanwege de onzekerheid over de lockdown in Nederland heeft ESPANJE! in overleg met Betapress, de leverancier van de boekhandels en tijdschriftenwinkels, besloten om ESPANJE! pas eind januari in de schappen te leggen. Tot die tijd kun je de nieuwste editie wel al gewoon lezen door hem op deze website zonder extra kosten bestellen. Je kunt daar trouwens ook nog 24 edities uit de afgelopen zes jaar krijgen. Voor Spanje en België moet, vanwege de hoogte van de verzendkosten, helaas wel een porto-toeslag berekend worden.

Dus, wil je ESPANJE! snel in huis hebben? Dat kan tot eind januari zonder verzendkosten. Niet alleen de laatste editie maar álle edities van 2016-2022 kun je deze weken bestellen zonder extra kosten. Nóg veel goedkoper is het als je een PLUS 3 abonnement neemt. Dan krijg je 12 edities voor slechts 44,50 euro. Dat is een korting van 3,70 euro per nummer op de winkelprijs van 6,99 euro. Je kunt dan kiezen voor 4 recente edities en krijgt hem de komende twee jaar dan ook nog thuisgestuurd. Bovendien kun je dan ook de digitale editie lezen en krijg je korting op filmpremières en andere evenementen. Mooie aanbieding toch? Ga naar DEZE WEBSITE om je aan te melden. Hét Spanje magazine ESPANJE! verschijnt vier keer per jaar.

Nieuwste editie

Zoals eerder vermeld is het eerste magazine van ESPANJE! op vrijdag 14 januari verschenen en ook dit keer staat het magazine vol met interessante weetjes, achtergrondinformatie, excursies en nieuws over Spanje. In de 2022 januari-editie is onder andere over het prachtige Balearen paradijs Formentera te lezen en over de sinaasappel-vallei Lecrín tussen de Costa Tropical en de stad Granada.

ESPANJE! gaat ook op onderzoek uit in het verborgen verleden van Granada en combineert dit met heerlijke recepten met granaatappel (granada in het Spaans). Er is ook een mooi verslag te lezen over de provincie Tarragona en al het moois wat daar te zien is langs de kust en in het achterland terwijl er ook gekeken wordt naar de Vlaamse roots van Karel V.

Je kunt ook een heerlijke vakantie aan de Costa Tropical winnen, er wordt geschreven over wijn in het wilde westen met een roadtrip door Arlanza, er is een artikel gewijd aan het verrassende Burgos, een bruisende stad vol verhalen en natuurlijk de nieuwste cd’s, columns van Luna Zegers en Rop Zoutberg, nieuws uit Spanje (o.a. van SpanjeVandaag.com), pas verschenen boeken, de Spanje-agenda en tips voor wonen in Spanje.

ESPANJE! Reis- en cultuurmagazine is dé Nederlandstalige glossy over Spanje en de Spaanstalige wereld dat vier keer per jaar in Nederland en België verschijnt. ESPANJE! is een hoogwaardig journalistiek magazine met inspirerende reisreportages, mooie interviews, boeiende columns, heerlijke recepten en honderden tips voor liefhebbers van Spanje. Meer informatie lees je op de website espanje.nl

Ga naar de inhoud