De ‘Casa de Papel Experience’ in Madrid voor de fans van de Netflix serie

De ‘Casa de Papel Experience’ in Madrid voor de fans van de Netflix serie
Beeld: Netflix

De ‘Casa de Papel Experience’ in Madrid voor de fans van de Netflix serie

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De allereerste ‘Casa de Papel Experience’ zal te beleven zijn in de stad waar de serie ooit begonnen is, Madrid. Na de Spaanse hoofdstad zijn de steden Parijs en Sao Paulo reeds bevestigd maar zijn er nog veel meer steden waar deze unieke ervaring naar toe zal gaan zoals Milaan, Chicago, Buenos Aires, Lissabon, Londen, New York, Sydney, Miami maar geen steden in Nederland en België.

De ‘Casa de Papel Experience’ beloofd een spannende ervaring te worden voor de deelnemers aan het evenement waarbij men net zoals de hoofdrolspelers in de Netflix serie een beroving zal gaan uitvoeren. De lokatie is al bekend, te weten het Palacio de las Alhajas in Madrid en men weet ook dat de Experience in april van start gaat.

Het evenement wordt georganiseerd door Netflix en Fever in de maand dat ook seizoen 4 te zien zal zijn bij Netflix (op 3 april) en de maand dat er een documentaire over de populaire serie gelanceerd wordt bij Netflix, ook te zien vanaf 3 april.

De ‘Casa de Papel Experience’ is nu al populair want in slechts vijf dagen na de eerste bekendmaking waren er al 40.000 mensen die zich hebben ingeschreven voor deze unieke ervaring. Zij staan allemaal op de wachtlijst want de echte verkoop zal pas beginnen vanaf 14 februari via deze website.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.