De ‘Casa de Papel Experience’ in Madrid voor de fans van de Netflix serie

De ‘Casa de Papel Experience’ in Madrid voor de fans van de Netflix serie
Beeld: Netflix

MADRID – De allereerste ‘Casa de Papel Experience’ zal te beleven zijn in de stad waar de serie ooit begonnen is, Madrid. Na de Spaanse hoofdstad zijn de steden Parijs en Sao Paulo reeds bevestigd maar zijn er nog veel meer steden waar deze unieke ervaring naar toe zal gaan zoals Milaan, Chicago, Buenos Aires, Lissabon, Londen, New York, Sydney, Miami maar geen steden in Nederland en België.

De ‘Casa de Papel Experience’ beloofd een spannende ervaring te worden voor de deelnemers aan het evenement waarbij men net zoals de hoofdrolspelers in de Netflix serie een beroving zal gaan uitvoeren. De lokatie is al bekend, te weten het Palacio de las Alhajas in Madrid en men weet ook dat de Experience in april van start gaat.

Het evenement wordt georganiseerd door Netflix en Fever in de maand dat ook seizoen 4 te zien zal zijn bij Netflix (op 3 april) en de maand dat er een documentaire over de populaire serie gelanceerd wordt bij Netflix, ook te zien vanaf 3 april.

De ‘Casa de Papel Experience’ is nu al populair want in slechts vijf dagen na de eerste bekendmaking waren er al 40.000 mensen die zich hebben ingeschreven voor deze unieke ervaring. Zij staan allemaal op de wachtlijst want de echte verkoop zal pas beginnen vanaf 14 februari via deze website.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

1
Reageer op dit artikel

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
bert

Onbegrijpel dat deze sreie zoveel aanhangers heeft.
Zo ongeloofwaardig en zo amateuristisch gemfild. Maar het probleem zal wel bij mij liggen

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.