Nederlandse reisaanbieder ParadoresReizen heeft website en aanbod vernieuwd

Nederlandse reisaanbieder ParadoresReizen heeft website en aanbod vernieuwd
Beeld: Paradores

Nederlandse reisaanbieder ParadoresReizen heeft website en aanbod vernieuwd

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

De Nederlandse reisaanbieder ParadoresReizen, gespecialiseerd in het aanbieden van zelf samengestelde autorondreizen door Spanje met verblijf in de bekende Spaanse Paradores hotels, heeft haar website compleet vernieuwd. Recent vernieuwde Paradores.es ook haar website en de Nederlandse aanbieder kon natuurlijk niet achterblijven waarbij ook het aanbod werd uitgebreid tijdens het tienjarig bestaan van ParadoresReizen.com.

Binnenkort zal de 100e Parador van Spanje geopend worden in Molina de Aragón, in Guadalajara (Castilla-La Mancha). Op dit moment heeft Paradores 99 hotels die door de Spaanse staat beheerd worden, waarvan 98 in Spanje en 1 in Portugal. Met een beetje geluk zal de Parador op Ibiza het 102e hotel worden.

Paradores zijn luxe hotels die door de Spaanse staat beheerd worden en gelegen zijn in kloosters, kastelen, paleizen, monumentale panden en op unieke locaties. Het is een luxe vorm van reizen met Paradores die overal in Spanje te vinden zijn. Steeds meer Nederlanders en Belgen weten ook hun weg te vinden naar de Paradores, deels via de website van Paradores zelf maar steeds vaker via de Nederlandse reisaanbieder ParadoresReizen.com.

Deze organisatie werkt al meer dan tien jaar vanuit Spanje en heeft direct contact met Paradores waardoor ze de beste tarieven kunnen garanderen. Dat gecombineerd met hun zelf samengestelde autorondreizen van 4, 8, 10, 14 of 18 dagen met verblijf in de beste en mooiste Paradores of charme hotels en in Portugal ook in Pousadas, zorgt ervoor dat de Nederlanders en Belgen hun weg naar deze reisaanbieder hebben gevonden.

Op de website ParadoresReizen staan inmiddels meer dan 40 zelf samengestelde autorondreizen met tekst en uitleg, plattegronden en meer informatie. Deze zijn direct via de website aan te vragen waarna het team van ParadoresReizen persoonlijk contact opneemt om de reis te bespreken en naar wens aan te passen. 

Bekijk HIER het aanbod van zelf samengestelde autorondreizen of kijk HIER naar een overzicht van de 98 Paradores in Spanje.

Ga naar de inhoud