The Rolling Stones beginnen Europese tour op 1 juni in Spanje

The Rolling Stones beginnen Europese tour op 1 juni in Spanje
Beeld: The Rolling Stones / website

The Rolling Stones beginnen Europese tour op 1 juni in Spanje

MADRID – The Rolling Stones gaan weer op tournee in Europa en dat doen ze met de tour ‘SIXTY’ om het zestigjarig bestaan van de rockband te vieren. De bandleden Mick Jagger, Keith Richards en Ronnie Wood openen de Europese tour in Spanje, om precies te zijn op 1 juni in Madrid. De kaartverkoop start op vrijdag 18 maart.

Goed nieuws voor de The Rolling Stones fans want de legendarische band gaat weer optreden . En dat doen ze tijdens de ‘SIXTY’ tour om te vieren dat de band zestig jaar bestaat nadat ze in 1962 werd opgericht. In twee maanden tijd, te weten in juni en juli 2022, zal de band diverse Europese landen en steden bezoeken.

De Europese tour start op 1 juni in het Wanda Metropolitano Stadium in Madrid wat dus het eerste concert zal zijn tijdens deze 2022-tour. Het is tevens het enige concert in Spanje dus als je de Stones wilt zien zul je snel moeten zijn met het kopen van kaarten. Entreekaarten zijn vanaf vrijdag 18 maart 10 uur te koop via doctormusic.com, entradas.com, livenation.es, ticketmaster.es en lasttour.org.

Ticketprijzen zullen tussen de 50 euro en 280 euro liggen. Er is een voorverkoop op de website livenation.es (van 16 maart om 12.00 uur tot 17 maart om 12.00 uur) en op de website van Doctor Music (vanaf 12.00 uur op 16 maart om 22.00 uur :00 uur op donderdag 17 maart).

The Rolling Stones komen ook naar Nederland waar ze op 13 juni de Johan Cruijff Arena in Amsterdam op het podium zullen staan. Ook België wordt bezocht op 11 juli in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Verder zijn er ook nog concerten in München (5 juni), Liverpool (9 juni), Bern (17 juni), Milaan (21 juni), Londen (25 juni en 3 juli), Wenen (15 juli), Lyon (19 juli), Parijs (23 juli), Gelsenkirchen (27 juli) en Stockholm (31 juli). Bekijk alle data HIER.

The Rolling Stones hebben in 46 jaar tijd 23 concerten gegeven in Spanje waarbij het laatste concert op 27 september 2017 was in het Estadio Olimpico in Barcelona. Het allereerste concert van The Stones vond plaats op 11 juni 1976 in de Plaza de Toros Monumental in Barcelona waarmee The Rolling Stones de eerste buitenlands popband was die na de dood van dictator Franco een optreden gaf in Spanje.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.