Meer kapsalons dan etenswaren- en kleding winkels in Benidorm

Meer kapsalons dan etenswaren- en kleding winkels in Benidorm
Beeld: Freepik

Meer kapsalons dan etenswaren- en kleding winkels in Benidorm

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – De kustplaats Benidorm heeft meer kapsalons dan etenswaren winkels, kledingwinkels, cadeau- en souvenir winkels en schoenenwinkels. De 71.237 ingeschreven inwoners van Benidorm hebben de beschikking over 315 kapsalons en schoonheidssalons wat er 19 meer zijn dan twee jaar geleden in 2018.

Benidorm heeft volgens de tweejaarlijkse cijfers van de Asociación Independiente de Comerciantes de Benidorm (Aico) meer kapsalons (peluquerias) en schoonheidssalons (salones de belleza) dan andere winkels en commerciële zaken. In 2020 zijn er volgens de cijfers van de gemeente Benidorm 315 kapsalons en schoonheidssalons in Benidorm.

Dat zijn er in 2020 prezies 19 meer dan twee jaar geleden toen er in 2018 nog 296 kapsalons en schoonheidssalons waren. In 2016 was dat aantal 281 en in 2014 waren er dat 257 peluquerias/salones de belleza. 

Volgens de cijfers zijn er verder in Benidorm 274 etenswaren winkels, 269 kledingwinkels, 93 cadeau-en souvenir winkels, 82 schoenenzaken, 52 winkels met elektronische apparatuur, 41 autozaken, 40 meubelzaken en winkels met kantoorbenodigdheden, 39 juweliers, 26 bloemenzaken en dierenspeciaalzaken, 23 tabakszaken, 20 kiosken, 20 sport- en speelgoedwinkels, 20 bouwmarkten en materialen voor de bouw, 20 stomerijen en wasserijen, 14 ijzerwarenwinkels en 1 videoclub. 

In het deel van de cijfers dat gaat over ‘servicios’ ofwel dienstverlening valt op dat er in twee jaar tijd 2 makelaarskantoren bij zijn gekomen en dat aantal steeg van 123 naar 125. Het aantal autoverhuurbedrijven is in twee jaar tijd ook gestegen van 33 in 2018 naar 40 in 2020. 

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.