Eerste parachutesprong simulator geopend in provincie Málaga

Eerste parachutesprong simulator geopend in provincie Málaga
Beeld: Fly4Real / Facebook

MÁLAGA – Deze week is in Campillos de eerste parachutesprong simulator van Andalusië geopend. Het bedrijf Fly4Real heeft de eerste en voorlopig enige buiten parachutesprong simulator geïnstalleerd in het Kartcentrum van Campillos in de provincie Málaga. In deze simulator is het mogelijk om een vrije val met parachute uit een vliegtuig te simuleren.

Het schijnt te gaan om dezelfde skydiving-simulator die Tom Cruise gebruikt heeft om zijn skydive acrobatiek voor te bereiden voor de film Mission Impossible: Fallout.

Nu kan iedereen hetzelfde meemaken als Tom Cruise door deel te nemen aan een parachutesprong ervaring door in een luchtkolom te vliegen maar dan zonder parachute en zonder dat men uit een vliegtuig hoeft te stappen. De machine simuleert het vallende deel van het parachutespringen.

Volgens Fly4Real kan iedereen tussen 5 en 95 jaar oud meedoen met de ervaring van het parachutespringen. Meer informatie is te vinden op de website van het bedrijf.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments

Redactie, de heren op de foto hebben helemaal geen parachute om. Dit heeft dus weinig met simulatie te maken.

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.