Romantische zaterdagavond op 26 juni in de mooiste Spaanse dorpen

Romantische zaterdagavond op 26 juni in de mooiste Spaanse dorpen
Beeld: Freepik (aangepast)

Romantische zaterdagavond op 26 juni in de mooiste Spaanse dorpen

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De vereniging van Spanje’s mooiste dorpen laat ondanks de corona-maatregelen in de mooiste dorpen van Spanje toch de vijfde ‘Noche Romántica’ doorgaan. Het gaat om een jaarlijks terugkerend evenement, dit jaar op zaterdagavond 26 juni, dat plaatsvindt in ‘Los Pueblos Más Bonitos de España’.

Sinds 2011 heeft de stichting ‘Los pueblos más bonitos de España ’ ofwel de stichting ‘de mooiste dorpen van Spanje’ op haar website en in de eigen toeristengids de mooiste dorpen van Spanje verzameld. Vanaf 1 januari dit jaar zijn er 11 nieuwe mooie dorpen bijgekomen waardoor er nu 105 op de lijst staan.

Dit jaar vindt de V editie plaats van de ‘Noche Romántica’ ofwel de Romantische Avond waarbij alles in het teken staat van de romantiek en liefde. Tijdens de eerste drie edities werd aan de romantische mensen gevraagd om middernacht op alle pleinen van de deelnemende mooiste dorpen te zoenen of kussen. Dat was in 2020 tijdens de vierde editie vanwege de vele corona-maatregelen onmogelijk terwijl de avond toch succesvol gevierd werd.

Dit jaar wil men echter de romantische mensen weer naar de mooiste dorpen van Spanje laten komen en deze dorpen hebben al hun activiteiten plannen bekend gemaakt. De romantische avond begint overal met de speciale video ‘El Vals de la Tierra’ met daarin korte fragmenten van personen die een wals dansen in de mooiste dorpen van Spanje.

Verder kan iedereen meedoen met de Instagram wedstrijd door de leukste, mooiste en meest romantische foto te plaatsen met in de tekst @lospueblosmbe en de hashtag #lanocheromantica2021.

Ben je dus in de buurt van een van de mooiste dorpen van Spanje doe dan ook mee met de ‘Noche Romántica’. Bekijk op DEZE WEBSITE de activiteiten die de deelnemende dorpen organiseren op 26 juni.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.