Ga je deze zomer naar Barcelona? Kijk dan eens naar deze aanbiedingen!

Ga je deze zomer naar Barcelona? Kijk dan eens naar deze aanbiedingen!
Beeld: 123rf

Ga je deze zomer naar Barcelona? Kijk dan eens naar deze aanbiedingen!

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – Als je deze zomer naar Barcelona gaat, hetzij als vakantie of citytrip of als dagexcursie vanaf de Costa Brava of Costa Dorada, kijk dan eens naar de onderstaande aanbiedingen. Het gaat daarbij om entreebewijzen voor de populaire bezienswaardigheden zoals de Sagrada Familia, Park Güell of het Camp Nou voetbalstadion die snel uitverkocht zijn in het drukke Barcelona. Voorkom wachten in lange rijen met deze aanbiedingen.

Barcelona is het hele jaar druk met toeristen maar zeker in de zomermaanden is het enorm druk op straat, op de stranden maar ook bij de bezienswaardigheden. Als je slechts enkele dagen of uren in de stad bent is het wellicht makkelijk om al van te voren plannen te maken en entreebewijzen aan te schaffen. Zo voorkom je wachten in de lange rijen en ben je zeker van een bezoek op de tijd wanneer jij dat wilt. Dat kan heel makkelijk via Get Your Guide. Enkele voorbeelden.

Sagrada Familia Fast Track

De Sagrada Familia is zonder twijfel het meest bezochte monument van de Catalaanse stad. Jaarlijks komen miljoenen bezoekers naar deze tempel van Gaudí en dat zorgt al snel voor lange rijen en uitverkochte entreebewijzen. Wil je zeker zijn dat je deze prachtige kerk kunt bekijken en geen tijd verliest in de lange rijen, boek dan nu jouw Fast Track pas. Zo heb je meer tijd om het icoon van Barcelona te bewonderen terwijl je geniet van de downloadbare (Nederlandse) audiogids op je telefoon om achter alle weetjes te komen. KLIK HIER om dit voordeel te hebben.

Park Güell

Sinds enkele jaren moet je voor het mooiste van Gaudí’s stadspark Park Güell een entreebewijs kopen. De reden is dat het zo druk werd in dit UNESCO Werelderfgoed monument dat de gemeente besloot entreebewijzen verplicht te stellen. Het gevolg daarvan is dat deze snel uitverkocht zijn omdat er busladingen toeristen naar het park komen. Als je het entreebewijs van te voren aanschaft voorkom je veel stress en kun je rustig naar het Park Güell gaan omdat je een vaste tijd hebt om naar binnen te gaan. KLIK HIER om dit voordeel te hebben.

Camp Nou stadion en FC Barcelona museum

Het meest bezochte museum van Barcelona is dat van de voetbalclub FC Barcelona. Dat museum is samen met het grootste voetbalstadion van Spanje Camp Nou te bezoeken maar net zoals bij andere populaire bezienswaardigheden is het ook daar enorm druk. Met de aanschaf van een entreebewijs van te voren ben je er zeker van dat je naar binnen kunt zonder veel tijd te verliezen in de lange rijen wachtende mensen. KLIK HIER om dit voordeel te hebben.

Aquarium skip-the-line

Heb je zin om naar duizenden vissen te kijken en onder de haaien te lopen in het grote aquarium van Barcelona, dan doe je er verstandig aan om een entreebewijs van te voren te kopen. Ook bij het aquarium van Barcelona kan het enorm druk zijn en het zou jammer zijn als je veel van je kostbare tijd verliest in de lange rijen wachtende mensen. Met een skip-the-line entreebewijs hoef je niet in de rijen te staan en kun je als een VIP zo doorlopen. KLIK HIER om dit voordeel te hebben.

Hop on, hop off bustour

Wil je Barcelona zien vanaf een open dubbeldekker bus, dan is deze hop on hop off bustour een echte aanrader. Je ziet ze overal rijden in Barcelona en deze toeristische bussen stoppen op de belangrijkste plaatsen en bij de populairste monumenten. Hop on hop off betekent dat je uit de bus kunt stappen en dan weer op de volgende bus kunt stappen om verder te rijden. Er zijn passen voor een of twee dagen. KLIK HIER om dit voordeel te hebben.

Casa Mila-La Pedrera skip-the-line

Een van de populairste monumenten van Gaudí is de Casa Milá of La Pedrera, gelegen aan de emblematische Passeig de Gracia waar je goed (en duur) kunt winkelen. Verken Casa Milà met dit skip-the-line ticket. Bekijk de appartementen van Antoni Gaudi aan de Passeig de Gracia en de Espai Gaudi-tentoonstelling, gewijd aan het leven en de architectuur van Gaudi. Bezoek zeker het dakterras en bekijk de grillige schoorstenen van dichtbij. KLIK HIER om dit voordeel te hebben.

Andere aanbiedingen

Ga naar de inhoud