De Integrated Systems Europe (ISE) beurs verhuist in 2021 van Amsterdam naar Barcelona

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – De Catalaanse hoofdstad Barcelona krijgt er vanaf 2021 een nieuwe grote beurs bij. Jaarlijks wordt in februari al de Mobile World Congress georganiseerd, een van de grootste beurzen op het gebied van mobiele technologie, maar daar komt nu een nieuwe technologische beurs bij. De organisatoren hebben de RAI Amsterdam laten weten dat de ISE vanaf 2021 in Barcelona gehouden zal worden.

De beslissing om werelds grootste AV- en systeemintegratie show te verhuizen van Amsterdam naar Barcelona is genomen omdat de beurs te groot is geworden voor de huidige locatie. Er werd 18 maanden een onderzoek naar de levensvatbaarheid van de beurs wanneer deze in RAI Amsterdam wordt gecontinueerd gehouden.

Met de jaarlijkse groei van ISE exposanten en deelnemers met bijna 10% en de voorspelling dat de internationale AV (audiovisuele)-markt met 5% per jaar groeit heeft de organisatie de conclusie getrokken dat ISE de populaire locatie Amsterdam ontgroeid.

De Integrated Systems Europe 2018 werd gehouden tussen 6 en 9 februari en had 80.923 bezoekers waarvan 22.000 de beurs voor het eerst bezochten. Samen vulden 1.296 exposanten 53.000 vierkante meter vloeroppervlak, verdeeld over 15 hallen. Voor 2019 wordt verwacht dat deze records worden verbroken.

In de jaren 2019 en 2020 zal de ISE nog plaats vinden in de RAI in Amsterdam. Vanaf 2021 zal de Fira de Barcelona voortaan de locatie zijn. Dit complex beschikt over meer dan 400.000 vierkante meter aan vloeroppervlak in 14 hallen. De beurs wordt altijd gehouden in de eerste week van februari van maandag tot en met donderdag.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

3
Reageer op dit artikel

1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Anoniem

En het gaat zo slecht met Catalonie 🙂 Weer wat moois erbij in Barcelona!

gerritvanderboon@yahoo.es

Slecht is niet het juiste woord, maar de actie van vandaag (alweer) separisten de straat op met verstoringen op allerlei gebied doen zeker geen goed. Organisatoren van een beurs kunnen zo van gedachten veranderen en kiezen voor een andere stad.

Anoniem

Onruststokers heb je overal, dus kun je nergens heen. Nee hoor het gaat er gewoon komen in Barcelona omdat het separisten verhaal gewoon verschrikkelijk opgeblazen wordt. Maar dat is normaal dat de mens van een mug een olifant maakt.

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Door op ‘Versturen’ te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring en geef je ons toestemming om dagelijks een nieuwsbrief met het actuele Spanje nieuws te sturen. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan de nieuwsbrief.