skip to Main Content
De Integrated Systems Europe (ISE) beurs verhuist in 2021 van Amsterdam naar Barcelona
123rf

De Integrated Systems Europe (ISE) beurs verhuist in 2021 van Amsterdam naar Barcelona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ISE beurs verhuist van Amsterdam naar Barcelona

123rf

BARCELONA – De Catalaanse hoofdstad Barcelona krijgt er vanaf 2021 een nieuwe grote beurs bij. Jaarlijks wordt in februari al de Mobile World Congress georganiseerd, een van de grootste beurzen op het gebied van mobiele technologie, maar daar komt nu een nieuwe technologische beurs bij. De organisatoren hebben de RAI Amsterdam laten weten dat de ISE vanaf 2021 in Barcelona gehouden zal worden.

De beslissing om werelds grootste AV- en systeemintegratie show te verhuizen van Amsterdam naar Barcelona is genomen omdat de beurs te groot is geworden voor de huidige locatie. Er werd 18 maanden een onderzoek naar de levensvatbaarheid van de beurs wanneer deze in RAI Amsterdam wordt gecontinueerd gehouden.

Met de jaarlijkse groei van ISE exposanten en deelnemers met bijna 10% en de voorspelling dat de internationale AV (audiovisuele)-markt met 5% per jaar groeit heeft de organisatie de conclusie getrokken dat ISE de populaire locatie Amsterdam ontgroeid.

De Integrated Systems Europe 2018 werd gehouden tussen 6 en 9 februari en had 80.923 bezoekers waarvan 22.000 de beurs voor het eerst bezochten. Samen vulden 1.296 exposanten 53.000 vierkante meter vloeroppervlak, verdeeld over 15 hallen. Voor 2019 wordt verwacht dat deze records worden verbroken.

In de jaren 2019 en 2020 zal de ISE nog plaats vinden in de RAI in Amsterdam. Vanaf 2021 zal de Fira de Barcelona voortaan de locatie zijn. Dit complex beschikt over meer dan 400.000 vierkante meter aan vloeroppervlak in 14 hallen. De beurs wordt altijd gehouden in de eerste week van februari van maandag tot en met donderdag.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
    1. Slecht is niet het juiste woord, maar de actie van vandaag (alweer) separisten de straat op met verstoringen op allerlei gebied doen zeker geen goed. Organisatoren van een beurs kunnen zo van gedachten veranderen en kiezen voor een andere stad.

      1. Onruststokers heb je overal, dus kun je nergens heen. Nee hoor het gaat er gewoon komen in Barcelona omdat het separisten verhaal gewoon verschrikkelijk opgeblazen wordt. Maar dat is normaal dat de mens van een mug een olifant maakt.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken