De Integrated Systems Europe (ISE) beurs verhuist in 2021 van Amsterdam naar Barcelona

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

BARCELONA – De Catalaanse hoofdstad Barcelona krijgt er vanaf 2021 een nieuwe grote beurs bij. Jaarlijks wordt in februari al de Mobile World Congress georganiseerd, een van de grootste beurzen op het gebied van mobiele technologie, maar daar komt nu een nieuwe technologische beurs bij. De organisatoren hebben de RAI Amsterdam laten weten dat de ISE vanaf 2021 in Barcelona gehouden zal worden.

De beslissing om werelds grootste AV- en systeemintegratie show te verhuizen van Amsterdam naar Barcelona is genomen omdat de beurs te groot is geworden voor de huidige locatie. Er werd 18 maanden een onderzoek naar de levensvatbaarheid van de beurs wanneer deze in RAI Amsterdam wordt gecontinueerd gehouden.

Met de jaarlijkse groei van ISE exposanten en deelnemers met bijna 10% en de voorspelling dat de internationale AV (audiovisuele)-markt met 5% per jaar groeit heeft de organisatie de conclusie getrokken dat ISE de populaire locatie Amsterdam ontgroeid.

De Integrated Systems Europe 2018 werd gehouden tussen 6 en 9 februari en had 80.923 bezoekers waarvan 22.000 de beurs voor het eerst bezochten. Samen vulden 1.296 exposanten 53.000 vierkante meter vloeroppervlak, verdeeld over 15 hallen. Voor 2019 wordt verwacht dat deze records worden verbroken.

In de jaren 2019 en 2020 zal de ISE nog plaats vinden in de RAI in Amsterdam. Vanaf 2021 zal de Fira de Barcelona voortaan de locatie zijn. Dit complex beschikt over meer dan 400.000 vierkante meter aan vloeroppervlak in 14 hallen. De beurs wordt altijd gehouden in de eerste week van februari van maandag tot en met donderdag.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.