Search
menu
Search

69-jarige Spaanse zanger/presentator wordt vader van ongewenst kind

69-jarige Spaanse zanger/presentator wordt vader van ongewenst kind
Beeld: voorbeeldfoto / via canva.com

69-jarige Spaanse zanger/presentator wordt vader van ongewenst kind

Dit artikel is 8 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

De roddelblaadjes in Spanje smulden deze week van het laatste nieuwtje. Bekende zanger en Televisiefiguur Bertín Osborne wordt voor de zesde keer vader. Dat op zijn 69e en met zijn 32-jarige vriendin Marlises Gabriela Guillén. Het ergste van het verhaal is dat Osborne zelf in de pers gezegd heeft dat het kind niet gezocht en niet gewenst is … en dat viel niet bij iedereen goed.

Voor zanger en TV-figuur Bertín Osborne kwam het nieuws geheel onverwacht. Zijn vriendin Marlises Gabriela Guillén is zwanger, minder dan drie maanden voorlopig, en Bertín wordt daarmee vader van zijn zesde kind.

Bertín bood zijn verontschuldigingen aan aan de journalisten. Hij nam zijn telefoon een paar dagen niet op en had geen zin om over het nieuws te praten. De zwangerschap was volgens de man ‘niet gezocht en niet gewenst’. Bertín en zijn vriendin Marlises zouden de laatste tijd al weinig contact hebben gehad. De relatie stond even ‘on hold’. Toch vertelt de zanger dat hij zijn verantwoordelijkheid op zal nemen voor het kind wanneer het geboren wordt. 

“Gabi is een ongelooflijke vrouw”, vertelt Osborne. “Lief, vriendelijk, aantrekkelijk, een harde en eerlijke werkster. Maar men kan niet worden verplicht verliefd te zijn. Daarom herhaal ik dat ik mijn verantwoordelijkheden op zal nemen als het moment daar is. We hebben elkaar al een tijdje niet gezien, die beslissing hebben we samen genomen en blijft van kracht.”

“Ik ben verantwoordelijk voor mijn daden en zal zorg dragen voor zowel het kind als de moeder. Ik denk dat dat rechtvaardig is en omwille van ethische redenen zal ik het dan ook doen.”

Bertín Osborne werd in de jaren 80 bekend met hits als ‘Amor Mediterraneo’  en ‘Que nos pasa esta mañana’. Terwijl zijn klassiekers verder leven in de Spaanse cultuur, blijft ook de man de gemoederen beroeren. “Geen zorgen”, sloot Osborne zijn getuigenis nog laconiek af. “Volgende week laat ik een knoopje leggen in de buizen”.

Ga naar de inhoud