Search
menu
Search

Al anderhalf jaar lekkere muziek via FeelGood Radio aan de Costa del Sol en online

Al anderhalf jaar lekkere muziek via FeelGood Radio aan de Costa del Sol en online
Beeld: FeelGood Radio / web

Al anderhalf jaar lekkere muziek via FeelGood Radio aan de Costa del Sol en online

Dit artikel is 8 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Sinds februari 2022 is de muziek op FeelGood Radio op 106 FM vanaf Marbella tot voorbij Nerja en overal ter wereld te beluisteren via de website feelgoodradio.es. 24 uur per dag worden de beste hits uit de 80’s tot 00’s uitgezonden met muziek waar je vrolijk van wordt, zowel tijdens het werk als in de auto, camping of op het strand.

Steeds meer bewoners en toeristen stemmen af op FeelGood Radio, de zender die aan de Costa del Sol 24 uur per dag muziek draait waar je blij van wordt. “In anderhalf jaar tijd hebben we al heel veel leuke reacties van luisteraars mogen ontvangen en vragen bedrijven ons steeds vaker om hun producten te promoten”, vertelt Marc Collenteur. Met Olivier Dykmans van AbraCasaBra zette hij in februari vorig jaar op de berg in Mijas de zender op FM 106 aan. 

FeelGood Radio kende door de brede muziekmix een vliegende start. In december sloot de ervaren Hollandse radiomaker Jack Henneken zich aan bij het team. Hij kijkt naar de puntjes op de i en informeert dagelijks op geheel eigen wijze o.a. over het weer aan de Costa del Sol. 

De internationaal klinkende zender gaat binnenkort de speellijst flink uitbreiden, krijgt nieuwe programma onderdelen met weetjes en nieuws uit de regio en een opvallende nieuwe vormgeving. “Deze nieuwe jingles (korte herkenningstunes) worden in Amerika ingezongen en zullen vooral de Nederlandse luisteraars bekend in de oren klinken”, zegt Marc lachend.

Nieuwsgierig? Zet FeelGood Costa del Sol maar eens aan via bekende radio app’s als TuneIn, Juke of RadioNed, of gewoon via de site www.feelgoodradio.es. Overigens, de redactie van SpanjeVandaag heeft ook FeelGood Radio aanstaan tijdens het schrijven van het dagelijkse Spanje nieuws en interessante artikelen.

Ga naar de inhoud