Beste naaktstrand van Europa is in Spanje te vinden

Beste naaktstrand van Europa is in Spanje te vinden
Beeld: Ses Illetes strand / 123rf

Beste naaktstrand van Europa is in Spanje te vinden

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Volgens de website OnBuy is het beste naaktstrand van Europa te vinden in Spanje. Op die website werd een lijst samengesteld van de 10 beste of beter gezegd meest gezochte en best beoordeelde naaktstranden van Europa en daarop staat een strand in Spanje op de eerste plaats en een ander strand op de vierde plaats. 

De gegevens op de onderstaande lijst van de website OnBuy werden samengesteld via de Google zoekdata. Aan de hand van het aantal personen dat naar deze stranden gezocht heeft werd een lijst samengesteld van, weliswaar niet het beste, maar het meest gezochte en op Google beoordeelde naaktstrand van Europa

Met 4,8 van de 5 punten is het Playa de Ses Illetes strand op het Balearen eiland Formentera als eerste geëindigd van de 10 beste ‘playas nudistas’ van Europa.

Het tweede Spaanse strand op de lijst van beste naaktstranden van Europa is Playa de Los Muertos aan de kust van de provincie Almería. Dit strand kreeg 4,6 van de 5 punten.

Terwijl het Playa de Ses Illetes als beste of meest gezochte strand werd gekozen staat op de nummer twee het Knoll Beach in Studland Groot Brittannië en op de derde plaats Valalta Beach in Rovinj in Kroatië.

Op de lijst is geen Nederlands naaktstrand te vinden maar wel een Belgisch strand, te weten het Bredene strand wat het enige naaktstrand aan de Belgische kust is en goed is voor een tiende plaats op de top 10 lijst.

stranden
Ga naar de inhoud