Brandende kampeerauto zorgt voor overlast op Menorca (video)

Brandende kampeerauto zorgt voor overlast op Menorca (video)
Beeld: Twitter

Brandende kampeerauto zorgt voor overlast op Menorca (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

CIUTADELLA – Op het Balearen eiland Menorca heeft een uitslaande brand van een kampeerauto voor aardig wat bekijks gezorgd. De enorme vuur- en rookontwikkeling vond plaats in het centrum van de stad Ciutadella en zorgde voor enige paniek bij bewoners in de buurt terwijl anderen de uitslaande brand op video vastlegden.

Maandagmorgen rond 12 uur vatte een kampeerauto bij de rotonde des Cavall bij de ingang naar de stad Ciutadella vlam. Volgens de lokale krant ontstond de brand door een defecte accu nadat de eigenaar van de kampeerauto deze aan het manipuleren was toen de kampeerauto geparkeerd stond.

De kampeerauto vatte door nog onbekende reden meteen vlam met een enorme vuur- en rookontwikkeling tot gevolg. De politie arriveerde om het verkeer te stoppen terwijl de brandweer begon met het bluswerk. Toch kon de brandweer niet voorkomen dat het interieur, het dak, de motor en een groot deel van de buitenkant van de kampeerauto verloren gingen. 

Ondanks dat diverse bewoners in de buurt enigszins in paniek raakten vanwege de enorme zwarte rookontwikkeling, hoefden geen bewoners geëvacueerd te worden omdat de brandweer de brand snel onder controle had.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.