Nieuwe Spaanse horrorfilm pas vanaf eind januari 2022 bij Netflix te zien

Nieuwe Spaanse horrorfilm pas vanaf eind januari 2022 bij Netflix te zien
Beeld: Screenshot / YouTube

Nieuwe Spaanse horrorfilm pas vanaf eind januari 2022 bij Netflix te zien

Dit artikel is 7 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Tijdens het 2021 Sitges Film Festival in de gelijknamige kustplaats aan de Costa Barcelona, werd door Netflix en de Spaanse actrice Inma Cuesta de Spaanse horrorfilm ‘El Páramo’ gepresenteerd. Helaas zullen de fans van Spaanse films en series nog tot 26 januari 2022 moeten wachten want dan pas zal Netflix de film in meer dan 190 landen beschikbaar stellen.

De Spaanse titel van de Netflix-horrorfilm is ‘El Páramo’ maar de internationale titel zal ‘The Beast’ worden ofwel ‘Het Beest’. De 96 minuten durende film is spaanstalig en werd opgenomen in Spanje, om precies te zijn in de provincie Teruel in de autonome regio Aragón.

De film vertelt het verhaal van Lucía (Inma Cuesta) die samen met haar zoon ver weg wonen van de samenleving in een vlak gebied waar bijna geen leven is. De kleine familie-eenheid, bestaande uit moeder en zoon, krijgt nauwelijks bezoek en hun doel is om een ​​vredig bestaan ​​op te bouwen. In het begin slagen ze erin, maar de verschijning van een mysterieus en gewelddadig wezen dat hun kleine huis begint te achtervolgen, zal de relatie die hen verenigt op de proef stellen.

De Netflix-horrorfilm is geregisseerd door David Casademunt en naast de actrice Inma Cuesta, bekend van onder andere de Netflix-serie ‘El orden que dejas’ dat zich in Galicië afspeelt, wordt de rol van de zoon gespeeld door Asier Flores en zijn ook Roberto Álamo als Salvador en Alejandra Howard als Juana in de film te zien.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.