Nieuwe Spaanse horrorfilm pas vanaf eind januari 2022 bij Netflix te zien

Nieuwe Spaanse horrorfilm pas vanaf eind januari 2022 bij Netflix te zien
Beeld: Screenshot / YouTube

Nieuwe Spaanse horrorfilm pas vanaf eind januari 2022 bij Netflix te zien

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Tijdens het 2021 Sitges Film Festival in de gelijknamige kustplaats aan de Costa Barcelona, werd door Netflix en de Spaanse actrice Inma Cuesta de Spaanse horrorfilm ‘El Páramo’ gepresenteerd. Helaas zullen de fans van Spaanse films en series nog tot 26 januari 2022 moeten wachten want dan pas zal Netflix de film in meer dan 190 landen beschikbaar stellen.

De Spaanse titel van de Netflix-horrorfilm is ‘El Páramo’ maar de internationale titel zal ‘The Beast’ worden ofwel ‘Het Beest’. De 96 minuten durende film is spaanstalig en werd opgenomen in Spanje, om precies te zijn in de provincie Teruel in de autonome regio Aragón.

De film vertelt het verhaal van Lucía (Inma Cuesta) die samen met haar zoon ver weg wonen van de samenleving in een vlak gebied waar bijna geen leven is. De kleine familie-eenheid, bestaande uit moeder en zoon, krijgt nauwelijks bezoek en hun doel is om een ​​vredig bestaan ​​op te bouwen. In het begin slagen ze erin, maar de verschijning van een mysterieus en gewelddadig wezen dat hun kleine huis begint te achtervolgen, zal de relatie die hen verenigt op de proef stellen.

De Netflix-horrorfilm is geregisseerd door David Casademunt en naast de actrice Inma Cuesta, bekend van onder andere de Netflix-serie ‘El orden que dejas’ dat zich in Galicië afspeelt, wordt de rol van de zoon gespeeld door Asier Flores en zijn ook Roberto Álamo als Salvador en Alejandra Howard als Juana in de film te zien.

Ga naar de inhoud