Zeeman opent nieuwe winkel in Torrevieja in de provincie Alicante

Zeeman opent nieuwe winkel in Torrevieja in de provincie Alicante
Beeld: Zeeman.es

Zeeman opent nieuwe winkel in Torrevieja in de provincie Alicante

Dit artikel is 7 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – De Nederlandse textielsuper Zeeman heeft op woensdag 13 oktober de alweer negenentwintigste winkel in de Valencia regio geopend. De Zeeman of ‘See-mán’ is sinds 2015 actief in Spanje waar de keten tegenwoordig ook wel de ‘Nederlandse Primark’ of ‘Primark holandés’ genoemd wordt. In slechts 6 jaar tijd is Zeeman gegroeid van de eerste winkel in het Catalaanse Figueres naar meer dan honderdtien winkels in heel Spanje.

In 2015 werd de eerste Spaanse Zeeman winkel geopend in de stad Figueres (bekend van het Dalí museum) gevolgd door een winkel in de stad Girona, beiden in Catalonië. Na de eerste winkels in de provincie Girona werden er diverse winkels geopend in de stad Barcelona gevolgd door winkels in de randsteden van Barcelona, Lleida, de stad Tarragona en Reus en steeds meer steden in Catalonië, Aragón, Madrid, La Rioja, Navarra, Castilië en León en de Valencia regio.

Over de oer-hollandse naam van de winkel valt te twisten want deze kan niet goed uitgesproken worden in het Spaans waardoor de ‘Zeeman’ dus in Spanje ‘See-mán’ met klemtoon op de a is geworden. Maar Zeeman heeft er bewust voor gekozen om overal in Europa dezelfde naam aan te houden. 

Het succes van Zeeman in Spanje kan verklaard worden doordat de textielsuper praktisch geen concurrentie heeft en gevestigd is op strategisch gekozen locaties, bewust buiten de grote winkelcentra en in de buurt van de klanten om zo een buurtfunctie te hebben.

De nieuwe winkel in Torrevieja is 296 vierkante meter groot en bevindt zich in de Calle Salero 2 straat. In de Valencia regio zijn nu 9 winkels te vinden in de stad Valencia, 2 winkels in Alicante, 2 winkels in Castellón, 2 winkels in Elche, 1 winkel in Torrevieja, 1 winkel in Benidorm, 1 winkel in Burjassot, 1 winkel in Burriana, 1 winkel in Catarroja, 1 winkel in Calpe, 1 winkel in Grandia, 1 winkel in Ontinyent, 1 winkel in San Vicente del Raspeig, 1 winkel in La Vall d’Uixó, 1 winkel in Vila-real, 1 winkel in Xativa. Bekijk HIER alle Zeeman-winkels in Spanje.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.