Nieuwe Spaanse kerstloterij video’s gepresenteerd

Europa Press
Beeld: Europa Press

MADRID – Komende 22 december is het weer zover en zit heel Spanje en ook steeds meer buitenlanders aan de buis of voor het beeldscherm van de computer/tablet om te kijken naar de trekking van de El Gordo ofwel de Kerstloterij 2019. Op die ene dag wordt er een prijzenpot verdeeld van maar liefst 2.380.000.000 (2,38 miljard) euro en met onderstaande video wordt de trekking dit jaar aangeprezen.

Elk jaar presenteert de Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado (SELAE) een videoboodschap om de Spanjaarden over te halen om mee te doen met de Kerstloterij ofwel de El Gordo die op 22 december plaatsvindt. Elk jaar wordt er weer veel gepraat over de ‘spot’ of videoboodschap en ook dit jaar is het weer zover want in plaats van een zijn er vier video’s gepresenteerd, elk met een verhaal.

Vier video’s

Op 14 november heeft men de videoboodschap gepresenteerd of eigenlijk videoboodschappen. Deze video’s zijn op verschillende plaatsen opgenomen en hebben elk een duur van 1 minuut en 31 seconden. Het gaat om vier verhalen te weten Pilar en Félix; Emilio en Gloria; Carmen en Víctor en Ramón en José en allemaal onder de noemer #UnidosPorUnDécimo.

Video 1

Video 2

Video 3

Video 4

Zomerversie

Al in de zomer heeft men een korte videoboodschap gepresenteerd met daarin de humor van enkele waarzeggers en waarzegsters die allemaal wel weten waar de El Gordo zal vallen dit jaar.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

2
Reageer op dit artikel

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
leo

Ik heb al gewonnen want ik koop geen loten, dat geld voor de loten gaat aan kado´s naar familie dan hebben die ook gewonnen.

Piet Paëlla

Prachtig die eerste video van Pilar en Félix…..

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.