skip to Main Content
Nieuwe Spaanse kerstloterij video’s gepresenteerd
Europa Press

Nieuwe Spaanse kerstloterij video’s gepresenteerd

MADRID – Komende 22 december is het weer zover en zit heel Spanje en ook steeds meer buitenlanders aan de buis of voor het beeldscherm van de computer/tablet om te kijken naar de trekking van de El Gordo ofwel de Kerstloterij 2019. Op die ene dag wordt er een prijzenpot verdeeld van maar liefst 2.380.000.000 (2,38 miljard) euro en met onderstaande video wordt de trekking dit jaar aangeprezen.

Elk jaar presenteert de Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado (SELAE) een videoboodschap om de Spanjaarden over te halen om mee te doen met de Kerstloterij ofwel de El Gordo die op 22 december plaatsvindt. Elk jaar wordt er weer veel gepraat over de ‘spot’ of videoboodschap en ook dit jaar is het weer zover want in plaats van een zijn er vier video’s gepresenteerd, elk met een verhaal.

Vier video’s

Op 14 november heeft men de videoboodschap gepresenteerd of eigenlijk videoboodschappen. Deze video’s zijn op verschillende plaatsen opgenomen en hebben elk een duur van 1 minuut en 31 seconden. Het gaat om vier verhalen te weten Pilar en Félix; Emilio en Gloria; Carmen en Víctor en Ramón en José en allemaal onder de noemer #UnidosPorUnDécimo.

Video 1

Video 2

Video 3

Video 4

Zomerversie

Al in de zomer heeft men een korte videoboodschap gepresenteerd met daarin de humor van enkele waarzeggers en waarzegsters die allemaal wel weten waar de El Gordo zal vallen dit jaar.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Ik heb al gewonnen want ik koop geen loten, dat geld voor de loten gaat aan kado´s naar familie dan hebben die ook gewonnen.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken