Search
menu
Search

Nieuwe Spaanse kerstloterij video’s gepresenteerd

Oeps ... foto ontbreekt!

Nieuwe Spaanse kerstloterij video’s gepresenteerd

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Komende 22 december is het weer zover en zit heel Spanje en ook steeds meer buitenlanders aan de buis of voor het beeldscherm van de computer/tablet om te kijken naar de trekking van de El Gordo ofwel de Kerstloterij 2019. Op die ene dag wordt er een prijzenpot verdeeld van maar liefst 2.380.000.000 (2,38 miljard) euro en met onderstaande video wordt de trekking dit jaar aangeprezen.

Elk jaar presenteert de Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado (SELAE) een videoboodschap om de Spanjaarden over te halen om mee te doen met de Kerstloterij ofwel de El Gordo die op 22 december plaatsvindt. Elk jaar wordt er weer veel gepraat over de ‘spot’ of videoboodschap en ook dit jaar is het weer zover want in plaats van een zijn er vier video’s gepresenteerd, elk met een verhaal.

Vier video’s

Op 14 november heeft men de videoboodschap gepresenteerd of eigenlijk videoboodschappen. Deze video’s zijn op verschillende plaatsen opgenomen en hebben elk een duur van 1 minuut en 31 seconden. Het gaat om vier verhalen te weten Pilar en Félix; Emilio en Gloria; Carmen en Víctor en Ramón en José en allemaal onder de noemer #UnidosPorUnDécimo.

Video 1

Video 2

Video 3

Video 4

Zomerversie

Al in de zomer heeft men een korte videoboodschap gepresenteerd met daarin de humor van enkele waarzeggers en waarzegsters die allemaal wel weten waar de El Gordo zal vallen dit jaar.

Ga naar de inhoud