Nieuwe Spaanse kerstloterij video’s gepresenteerd

Europa Press
Beeld: Europa Press

Nieuwe Spaanse kerstloterij video’s gepresenteerd

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Komende 22 december is het weer zover en zit heel Spanje en ook steeds meer buitenlanders aan de buis of voor het beeldscherm van de computer/tablet om te kijken naar de trekking van de El Gordo ofwel de Kerstloterij 2019. Op die ene dag wordt er een prijzenpot verdeeld van maar liefst 2.380.000.000 (2,38 miljard) euro en met onderstaande video wordt de trekking dit jaar aangeprezen.

Elk jaar presenteert de Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado (SELAE) een videoboodschap om de Spanjaarden over te halen om mee te doen met de Kerstloterij ofwel de El Gordo die op 22 december plaatsvindt. Elk jaar wordt er weer veel gepraat over de ‘spot’ of videoboodschap en ook dit jaar is het weer zover want in plaats van een zijn er vier video’s gepresenteerd, elk met een verhaal.

Vier video’s

Op 14 november heeft men de videoboodschap gepresenteerd of eigenlijk videoboodschappen. Deze video’s zijn op verschillende plaatsen opgenomen en hebben elk een duur van 1 minuut en 31 seconden. Het gaat om vier verhalen te weten Pilar en Félix; Emilio en Gloria; Carmen en Víctor en Ramón en José en allemaal onder de noemer #UnidosPorUnDécimo.

Video 1

Video 2

Video 3

Video 4

Zomerversie

Al in de zomer heeft men een korte videoboodschap gepresenteerd met daarin de humor van enkele waarzeggers en waarzegsters die allemaal wel weten waar de El Gordo zal vallen dit jaar.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.