Spookrijder veroorzaakt twee doden en twee gewonden in Alicante

Spookrijder veroorzaakt 2 doden en 2 gewonden in Alicante
Beeld: VOORBEELDFOTO / 123rf

ALICANTE – Zaterdagmorgen om 7 uur heeft een ernstig ongeval op de A-7 nabij Tibi in de provincie Alicante het leven gekost aan twee inzittenden van twee personenwagens die frontaal op elkaar zijn gebotst. Een van de auto’s reed als spookrijder met 150 km/uur op de autoweg en reed frontaal op de tegenliggende auto terwijl ook een derde auto bij het ongeval betrokken raakte.

De twee overledenen zijn de mannelijke chauffeurs van twee voertuigen die frontaal op elkaar botsten terwijl de twee andere inzittenden van de derde auto die geraakt werd gewond raakten. De overleden mannen waren 35 en 40 jaar oud terwijl de twee gewonde passagiers 56 en 66 jaar oud zijn. 

Zoals de regionale krant schrijft reed een spookrijder (kamikaze) in een jeep met 150 km/uur ter hoogte van km 478 nabij de gemeente Tibi over de A-7 autoweg. Deze automobilist reed met hoge snelheid frontaal op de tegenliggende auto waar een man in zat. Een derde auto raakte betrokken bij het ongeval en de inzittende raakten gewond.

Bekijk HIER de foto’s van het ongeval.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

Reageer op dit artikel

  Abonneren  
Abonneren op
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.