Zo zien de appartementen van InTempo Benidorm eruit

Zo zien de appartementen van InTempo Benidorm eruit
Beeld: Uniq

Zo zien de appartementen van InTempo Benidorm eruit

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BENIDORM – De luxe appartementen in het InTempo appartementencomplex in Benidorm zijn in de verkoop gegaan waarbij de eerste interieurfoto’s van de appartementen te zien zijn. InTempo is bijna 200 meter hoog en heeft 47 verdiepingen waarin 256 luxe appartementen zijn gebouwd. 

InTempo is de tweede hoogste wolkenkrabber waar mensen in wonen van Europa en in Benidorm en omgeving is het gebouw erg opvallend vanwege de twee torens en de goudkleurige diamant bovenin. Wonen in deze nieuwe wolkenkrabber is echter niet voor iedereen weggelegd want de prijzen op de website Idealiste liggen tussen de 275.000 en 497.000 euro maar er zijn ook appartementen van 2 miljoen (niet bij Idealista).

De verkoopprijs van de appartementen is afhankelijk van de locatie van de luxe woning, te weten aan de straatkant (bergzicht) of aan de strandzijde (zeezicht) en de verdieping waarbij de prijzen stijgen hoe hoger men gaat. 

Appartementen zijn tussen de 75 m2 en 95 m2 groot en hebben twee slaapkamers. Op de website van Idealiste worden 12 appartementen aangeboden die gelegen zijn op de 32e, 26e, 22e, 10e en 2e verdiepingen.

Tot nu toe is slechts 35% van de 256 luxe appartementen verkocht. Op de website van InTempo staat dat de eerste appartementen in het eerste trimester van 2021 geleverd worden. 

Op de eerste verdieping bevinden zich appartementen tussen de 70 en 80 m2 groot met een slaapkamer. Tussen de 2e en 37e verdieping bevinden zich appartementen tussen de 74 en 95 m2 met twee slaapkamers terwijl vanaf verdieping 38 de appartementen drie of vier slaapkamers hebben en 120 tot 230 m2 groot zijn.

Vanaf de 22e verdieping zullen de prijzen van de appartementen stijgen terwijl op de verdiepingen 46 en 47 er gemeenschappelijke zones komen met een gym, jacuzzi, zwembad en chill out zones.

Onderstaande foto’s zijn screenshots van de website Idealista.

Ga naar de inhoud