Regenereer je huid met Regen Skin Retinol Enhancer van Mercadona

Regenereer je huid met Regen Skin Retinol Enhancer van Mercadona
Beeld: Mercadona / Facebook

Regenereer je huid met Regen Skin Retinol Enhancer van Mercadona

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VALENCIA – De Spaanse supermarktketen Mercadona hoeft geen introductie meer bij onze lezers maar zo af en toe komt de keten uit Valencia met een revolutionair product wat de moeite waard is om te vermelden. Dit keer heeft Mercadona een 6 euro kostende anti-rimpel en veroudering lotion in de schappen liggen met de naam Regen Skin Retinol Enhancer.

Nu is het bezoeken van een Mercadona als buitenlander op dit moment even niet aan de orde omdat er een negatief reisadvies geldt voor Spanje maar als je in Spanje woonachtig bent kun je wel naar de supermarkt gaan om deze nieuwe intensieve gezichtsbehandeling aan te schaffen.

De Regen Skin Retinol Enhancer van het eigen merk Deliplus is te koop in een flesje van 30 ml voor slechts 6 euro. Volgens Mercadona worden er per dag maar liefst 3.000 verkocht in heel het land. Het lijkt er dus op dat de Spaanse supermarktketen er een nieuwe bestseller bij heeft.

De anti-rimpel en veroudering lotion wordt geproduceerd door het bedrijf RNB in La Pobla de Vallbona in de provincie Valencia en kan dus met recht een huismerk genoemd worden omdat de Mercadona ook uit Valencia komt.

Deze huidregenerator helpt je de stevigheid en hydratatie van je gezicht te vergroten en zorgt voor elasticiteit en eenheid, aldus de website van Mercadona. Bovendien verbetert het de stevigheid van de huid, evenals de textuur en imperfecties. De crème laat geen vettig gevoel achter.

Actieve ingrediënten

Deze gezichtsbehandeling is samengesteld met actieve ingrediënten zoals: 

  • Bakuchiol: een ingrediënt van plantaardige oorsprong dat de tekenen van veroudering omkeert en tegelijkertijd de textuur en toon van de huid verbetert.
  • Retinol: een anti-vlek- en toon unifier die bovendien elasticiteit biedt en schade door zonnestraling voorkomt.

Huidtype

Regen Skin Retinol Enhancer is geschikt voor alle huidtypes (behalve gevoelig) met meer uitgesproken tekenen van veroudering, ongeacht de leeftijd: uitgesproken rimpels, gebrek aan stevigheid, doffe toon, etc.

Hoe te gebruiken

  • Breng om de dag 3 of 4 druppels met oplopende cirkelvormige bewegingen aan op een schoon en droog gezicht, vermijd de oogcontour voordat je de dagelijkse nachtcrème gebruikt.
  • Gebruik in het begin spaarzaam (een paar keer per week) totdat de huid zich aanpast aan het retinol.
  • Het wordt aanbevolen om ’s ochtends zonnebrandcrème te gebruiken nadat je deze lotion de avond ervoor gebruikt hebt.
Ga naar de inhoud