Search
menu
Search

Nederlandse ondernemers, starters en managers in Spanje kunnen meedingen naar de ondernemersprijs 2022

Nederlandse ondernemers, starters en managers in Spanje kunnen meedingen naar de ondernemersprijs 2022
Beeld: Winnaars 2021-editie

Nederlandse ondernemers, starters en managers in Spanje kunnen meedingen naar de ondernemersprijs 2022

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Na het succes van de twee voorgaande edities gaat de Nederlandse Ambassade in Madrid in samenwerking met de Nederlandse Business Clubs in Spanje ook dit jaar weer de prijs voor de Nederlandse Ondernemer en Nederlandse Starter in Spanje uitreiken. Daarnaast is er dit jaar een nieuwe categorie: Nederlandse Manager in Spanje.

Bent u ondernemer (m/v) in Spanje en denkt u dat uw onderneming, klein of groot, uitblinkt vanwege de mooie resultaten of unieke karakteristieken? Meldt u zich dan aan! Iedere deelnemer maakt zijn of haar bedrijf door deelname meer zichtbaar, en krijgt advies van de jury.

Er is tijdens deze 2022-editie een nieuwe prijs in het leven geroepen: de Nederlandse manager in Spanje. Het betreft hier Nederlanders (m/v) die een leidinggevende functie bekleden binnen een in Spanje gevestigde onderneming, maar niet (mede) eigenaar zijn van het betreffende bedrijf en dus niet risicodragend. Deze extra competitie wordt parallel en gelijktijdig aan de reeds bestaande Nederlandse Ondernemersprijzen in Spanje georganiseerd. Hiervoor is een separaat reglement opgesteld. De jury zal op basis van de in het reglement opgenomen criteria de winnaar of winnares bepalen.   

De winnaars van de prijzen en speciale awards mogen de daarbij horende titels gebruiken voor hun publiciteitsdoeleinden. Bovendien worden ze extra in het zonnetje gezet en worden ze zoveel mogelijk bij evenementen die de ambassade, het NBSO en de Nederlandse business clubs in Spanje organiseren betrokken. Daarnaast hebben de winnende ondernemers recht op een gratis sessie met EY om hun bedrijfsstrategie door te lichten.   

Het reglement voor de prijs voor Nederlandse ondernemer/starter in Spanje 2022 en het aanmeldingsformulier ondernemer/starter vindt u hier. Het reglement voor de prijs van de Nederlandse manager in Spanje 2022 en het aanmeldingsformulier manager vindt u hier. 

De aanmeldingstermijn is op 1 december 2021 begonnen  en eindigt op 1 februari 2022. Nadat u zich aangemeld heeft neemt de jury contact met u op voor nadere informatie.  

De Nederlandse Ondernemersprijs in Spanje is een initiatief van de Nederlandse Ambassade in Madrid in samenwerking met de Nederlandse Business Clubs in Spanje. We reiken de prijzen uit tijdens de Nationale Business Meeting in juni 2022 in Madrid. Het publiek zal zijn stem uitbrengen op de finalisten en zo samen met de jury bepalen wie de winnaars worden van de prijzen voor de Nederlandse ondernemer en starter (M/V). Verder zijn er speciale awards voor  kandidaten die uitblinken op één bepaald onderdeel, zoals talent, visie of duurzaamheid.

De jury is als volgt samengesteld:

  1. Margriet H. van Dorp MBT (vz) – Nederlandstalige Business Club Costa Blanca
  2. Richard van Vliet (jury-accountant) – Dutch Business Club Madrid
  3. Erik Vermeulen – Dutch Business Club Madrid
  4. Harry van Heugten – Zakenkring Valencia
  5. Maurien Møller – De Kring Barcelona

Indien u vragen heeft stuur dan even een mail naar de Nederlandse Ambassade in Madrid via email: MAD-EA@MINBUZA.NL. Wij hopen wederom op een groot aantal aanmeldingen. Succes!

Ga naar de inhoud