skip to Main Content
Nederlander in Benalmádena aangehouden vanwege afpersing
Archieffoto

Nederlander in Benalmádena aangehouden vanwege afpersing

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – De Policía Nacional heeft deze week een in Pizarra wonende 50-jarige Nederlander gearresteerd. De man werd aangehouden in Benalmádena aan de Costa del Sol nadat er een Europees aanhoudingsbevel door de Nederlandse autoriteiten was uitgegeven.

De 50-jarige Nederlander wordt in eigen land gezocht voor afpersing en bedreiging. Zoals het verhaal gaat zou de verdachte een niet nader genoemde motorclub hebben ingehuurd om een voormalige zakenpartner een groot geldbedrag te laten betalen zo meldt de Catalaanse krant La Vanguardia.

Op 26 februari kwam de Spaanse politie erachter dat de Nederlander in Pizarra woonde waarna er naar hem gezocht werd. Uiteindelijk werd de man gevolgd en aangehouden in een straat in de kustplaats Benalmádena aan de Costa del Sol.

De verdachte huurde leden van een nog onbekende motorclub in om zijn voormalige zakenpartner en familie te bedreigen en af te persen. De oud-zakenpartner was zo bang dat hij zichzelf bijna van zijn leven wilde beroven. Uiteindelijk deed hij toch aangifte bij de Nederlandse politie waarna het onderzoek startte.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Vieren delen bracht ook altijd veel mensen op de been!!
    Criminaliteit zal er altijd blijven en in een wereld waarin het recht van de sterkste primair is zal er altijd weer een sterkere opstaan!!

  2. Wanneer word er eens een grote kuis gemaakt van al dat gespuis , criminelen ,ronselaars,enz…enz… politiekers worden te laks en en kijken niet verder dan hun neus lang is. Het is hoogtijd dat men de doodstraf weer invoert !!!!!!!!!!!

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken