Nederlandse camping en Belgische accommodatie winnen Blootkompas Awards

Nederlandse camping en Belgische accommodatie winnen Blootkompas Awards
Beeld: 123rf

Nederlandse camping en Belgische accommodatie winnen Blootkompas Awards

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 9 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Elk jaar geeft de Nederlandse naturistenfederatie Blootkompas Awards en ook dit jaar is dat weer gebeurd. In 2021 zijn er in twee categorieën één Nederlandse camping en één Belgische accommodatie die als eerste zijn geëindigd als best gewaardeerde blootlocaties. Beide winnaars bevinden zich in Spanje, om precies te zijn Murcia en Alicante!

De BlootKompas Awards geven erkenning aan de best gewaardeerde blootlocaties in vijf categorieën: camping, accommodatie, sauna, verenigingsterrein en naaktstrand. Van 8 tot en met 12 april 2021 werd iedere dag om 12.00 uur een BlootKompas! Award uitgereikt die HIER te vinden zijn.

Camping van het jaar

Op donderdag 8 april werd de Award voor de beste camping van het jaar bekend gemaakt en dat werd gewonnen door Camping El Zorro in Puerto Lumbreras (Murcia). Daar heeft de Nederlandse familie bestaande uit Denise, Peter en kinderen Cheyenne en Tristan sinds 2007 een naturistencamping en B&B.

Bekijk de informatie over deze Award winnende naturistencamping en B&B op de website van BlootKompas of op de eigen website van Camping El Zorro.

Accommodatie van het jaar

Op vrijdag 9 april werd de Award voor beste accommodatie uitgereikt. Voor het tweede jaar op rij heeft het Naturistenresort Lavinia Naturist Resort in San Vicente del Raspeig in de provincie Alicante en dus aan de Costa Blanca in de Valencia regio gewonnen. 

Dit resort met de Belgische eigenaars Annemie en Wim heeft niet alleen in 2021 de Award voor beste accommodatie gewonnen maar won deze ook in 2020.

Bekijk de informatie over deze Award winnende accomodatie op de website van BlootKompas of op de eigen website van Lavinia Naturist Resort.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.