Nederlandse camping en Belgische accommodatie winnen Blootkompas Awards

Nederlandse camping en Belgische accommodatie winnen Blootkompas Awards
Beeld: 123rf

Nederlandse camping en Belgische accommodatie winnen Blootkompas Awards

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Elk jaar geeft de Nederlandse naturistenfederatie Blootkompas Awards en ook dit jaar is dat weer gebeurd. In 2021 zijn er in twee categorieën één Nederlandse camping en één Belgische accommodatie die als eerste zijn geëindigd als best gewaardeerde blootlocaties. Beide winnaars bevinden zich in Spanje, om precies te zijn Murcia en Alicante!

De BlootKompas Awards geven erkenning aan de best gewaardeerde blootlocaties in vijf categorieën: camping, accommodatie, sauna, verenigingsterrein en naaktstrand. Van 8 tot en met 12 april 2021 werd iedere dag om 12.00 uur een BlootKompas! Award uitgereikt die HIER te vinden zijn.

Camping van het jaar

Op donderdag 8 april werd de Award voor de beste camping van het jaar bekend gemaakt en dat werd gewonnen door Camping El Zorro in Puerto Lumbreras (Murcia). Daar heeft de Nederlandse familie bestaande uit Denise, Peter en kinderen Cheyenne en Tristan sinds 2007 een naturistencamping en B&B.

Bekijk de informatie over deze Award winnende naturistencamping en B&B op de website van BlootKompas of op de eigen website van Camping El Zorro.

Accommodatie van het jaar

Op vrijdag 9 april werd de Award voor beste accommodatie uitgereikt. Voor het tweede jaar op rij heeft het Naturistenresort Lavinia Naturist Resort in San Vicente del Raspeig in de provincie Alicante en dus aan de Costa Blanca in de Valencia regio gewonnen. 

Dit resort met de Belgische eigenaars Annemie en Wim heeft niet alleen in 2021 de Award voor beste accommodatie gewonnen maar won deze ook in 2020.

Bekijk de informatie over deze Award winnende accomodatie op de website van BlootKompas of op de eigen website van Lavinia Naturist Resort.

Ga naar de inhoud