Search
menu
Search

Alle paaseitjes-donateurs ¡MUCHAS GRACIAS! en VROLIJK PASEN!!

Alle paaseitjes-donateurs ¡MUCHAS GRACIAS! en VROLIJK PASEN!!
Beeld: SpanjeVandaag

Alle paaseitjes-donateurs ¡MUCHAS GRACIAS! en VROLIJK PASEN!!

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Via deze weg willen wij bij de redactie van SpanjeVandaag alle lezers die ons via het donatieformulier financieel gesteund hebben om ons van chocolade paaseitjes te voorzien van harte bedanken!! We hebben veel reacties gekregen van lezers die net zoals ons waarschijnlijk verslaafd zijn aan de chocolade paaseitjes. Daarom ¡MUCHAS GRACIAS! en VROLIJK PASEN!

Enkele dagen geleden vroegen we (brutaal) aan onze lezers om ons niet met een lekker kopje koffie te steunen maar met die lekkere chocolade paaseitjes. Bij de redactie staat traditiegetrouw (ook in Spanje) altijd rond de tijd van Pasen een of meerdere schaaltjes met lekkere gekleurde paaseitjes naast, voor en achter de computer, altijd makkelijk binnen handbereik. Naast de koffie voorzien de paaseitjes de redactie van de nodige calorieën om veel actueel Spanje nieuws te schrijven.

Zoals op de hoofdfoto te zien is hebben veel lezers gehoor gegeven aan onze oproep om ons niet met koffiegeld maar met paaseitjes-geld te steunen. Met dat geld zijn we dan ook meteen naar de winkel gegaan om paaseitjes aan te schaffen en wat zijn ze lekker! We kunnen de komende dagen en waarschijnlijk tot lang na Pasen de schaaltjes gevuld houden met paaseitjes.

We hebben ook al twee zakjes paaseitjes op ons postadres mogen ontvangen, iets wat wij eigenlijk niet verwacht hadden maar wat we wel zeer op prijs stellen. Helaas kunnen we daar geen foto van plaatsen want … ze zijn alweer op haha. De eitjes kwamen aan via SpanjeVandaag t.a.v Remco Stoffer // Calle Pau Claris 2 // 43005 Tarragona // Spanje.

Total: € -

Dus, alle paaseitjes donateurs nogmaals ¡MUCHAS GRACIAS! en een VROLIJK PASEN voor iedereen, dat geldt natuurlijk voor alle lezers en hun familie.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?