Alle paaseitjes-donateurs ¡MUCHAS GRACIAS! en VROLIJK PASEN!!

Alle paaseitjes-donateurs ¡MUCHAS GRACIAS! en VROLIJK PASEN!!
Beeld: SpanjeVandaag

Alle paaseitjes-donateurs ¡MUCHAS GRACIAS! en VROLIJK PASEN!!

Via deze weg willen wij bij de redactie van SpanjeVandaag alle lezers die ons via het donatieformulier financieel gesteund hebben om ons van chocolade paaseitjes te voorzien van harte bedanken!! We hebben veel reacties gekregen van lezers die net zoals ons waarschijnlijk verslaafd zijn aan de chocolade paaseitjes. Daarom ¡MUCHAS GRACIAS! en VROLIJK PASEN!

Enkele dagen geleden vroegen we (brutaal) aan onze lezers om ons niet met een lekker kopje koffie te steunen maar met die lekkere chocolade paaseitjes. Bij de redactie staat traditiegetrouw (ook in Spanje) altijd rond de tijd van Pasen een of meerdere schaaltjes met lekkere gekleurde paaseitjes naast, voor en achter de computer, altijd makkelijk binnen handbereik. Naast de koffie voorzien de paaseitjes de redactie van de nodige calorieën om veel actueel Spanje nieuws te schrijven.

Zoals op de hoofdfoto te zien is hebben veel lezers gehoor gegeven aan onze oproep om ons niet met koffiegeld maar met paaseitjes-geld te steunen. Met dat geld zijn we dan ook meteen naar de winkel gegaan om paaseitjes aan te schaffen en wat zijn ze lekker! We kunnen de komende dagen en waarschijnlijk tot lang na Pasen de schaaltjes gevuld houden met paaseitjes.

We hebben ook al twee zakjes paaseitjes op ons postadres mogen ontvangen, iets wat wij eigenlijk niet verwacht hadden maar wat we wel zeer op prijs stellen. Helaas kunnen we daar geen foto van plaatsen want … ze zijn alweer op haha. De eitjes kwamen aan via SpanjeVandaag t.a.v Remco Stoffer // Calle Pau Claris 2 // 43005 Tarragona // Spanje.

Total: € -

Dus, alle paaseitjes donateurs nogmaals ¡MUCHAS GRACIAS! en een VROLIJK PASEN voor iedereen, dat geldt natuurlijk voor alle lezers en hun familie.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.