ACTION opent op 25 april een winkel in Orihuela aan de Costa Blanca

ACTION opent op 25 april een winkel in Orihuela aan de Costa Blanca
Beeld: ACTION / ingezonden

ACTION opent op 25 april een winkel in Orihuela aan de Costa Blanca

Goed nieuws voor de inwoners van Orihuela en omstreken in de provincie Alicante: de populaire Nederlandse keten ACTION opent binnenkort een nieuwe winkel in de stad! Dit wordt de vijfde vestiging van ACTION aan de Costa Blanca, dit keer gelegen in de wijk Punta Prima.

Op de website van ACTION España is de locatie al te zien, net zoals op Google Maps. De vijfde ACTION van de provincie Alicante komt in de urbanisatie Pau 20, aan de Villa Rosa Campana nummer 12. Op de website is ook te zien dat de winkel op donderdag 25 april haar deuren zal openen, iets wat nog niet officieel door ACTION aan de redactie werd bevestigd.

Met de nieuwe ACTION in Orihuela komt het totaal op vijf ACTION-winkels te staan in de provincie Alicante. Er zijn al winkels in Elche, Petrer, San Vicente del Raspeig en Finestrat. Op dit moment zijn er in de hele regio Valencia al acht winkels te vinden, zoals de winkels in Carcaixent en Sagunt in de provincie Valencia en Vila-Real en La Vall d’Uixo in de provincie Castellón.

De ACTION in Orihuela wordt de 33e winkel in Spanje, hoofdzakelijk in de regio’s Catalonië, regio Valencia, Murcia, regio Madrid, Aragón, Castilla-La Mancha en Castilië en León. Veel lezers vragen zich echter af … wanneer komt er een ACTION in Andalusië, of op de Balearen of Canarische Eilanden? Helaas hebben wij daar, ondanks onze vragen aan ACTION España, geen antwoord op.

ACTION is een bekende discountketen die een breed scala aan producten aanbiedt tegen lage prijzen. Het assortiment omvat onder andere doe-het-zelf artikelen, huishoudelijke artikelen, speelgoed, kantoorbenodigdheden en nog veel meer. ACTION staat bekend om zijn unieke formule van lage prijzen en een wisselend assortiment met trendy producten.

ACTION heeft in Spanje een website en een smartphone-app, maar helaas voor veel Nederlanders en Belgen en andere ACTION-fans die niet dicht bij een van de winkels wonen, kun je niet online boodschappen doen, je kunt wel wensenlijstjes maken. KLIK HIER om alle winkels in Spanje op een kaart te bekijken.

Ga naar de inhoud