Nieuwe op Ibiza opgenomen serie ‘White Lines’ op Netflix te zien

Nieuwe op Ibiza opgenomen serie ‘White Lines’ op Netflix te zien
Beeld: Netflix
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

IBIZA – Op de Amerikaanse streamingdienst Netflix komen non-stop nieuwe series en films uit en soms zie je door de bomen het bos niet meer. In dit artikel richten we ons op de nieuwe productie van de Spaanse regisseur en bedenker Álex Pina, bekend van natuurlijk ‘La Casa de Papel’. De Engelstalige serie ‘White Lines’ is opgenomen op Ibiza en Mallorca en is vanaf deze vrijdag 15 mei overal ter wereld te zien.

‘White Lines’ is een 12-delige serie die zich afspeelt op Ibiza maar er zijn ook opnames gemaakt op het buureiland Mallorca. De serie heeft als rode draad in het spannende verhaal de verdwijning van een uit Manchester komende Britse DJ. 20 jaar later wordt de verdwijningszaak heropend als het lichaam van de DJ wordt gevonden en de zus van de verdwenen Brit op zoek gaat naar het ware verhaal achter de dood van haar broer.

Haar onderzoek leidt haar door een wereld van nachtclubs, leugens en cover-ups. Op een plaats waar mensen juist graag hun grenzen opzoeken, wordt zij echter zelf ook geconfronteerd met haar eigen donkere kanten.

De hoofdrol is weggelegd voor Laura Haddock, bekend uit Guardians of the Galaxy en Transformers: The Last Night. Daarnaast spelen ook de volgende personen rollen Marta Milans (Shazam, The Pier), Juan Diego Botto (Good Behavior), Nuno Lopes (Saint George, Lines of Wellington), Daniel Mays (Line of Duty, Rogue One: A Star Wars Story), Laurence Fox (Victoria, Lewis) en Angela Griffin (Turn Up Charlie, The Detail).

Sky Rojo

Eerder werd al eens bekend gemaakt dat Álex Pina ook voor Netflix werkt aan de serie ‘Sky rojo’ (Red Sky?) wat een dramaserie moet worden met vrouwen in de hoofdrol. Voor deze serie is men in november 2019 in Madrid begonnen met de opnames die daarna o.a. naar Tenerife en Castilla-La Mancha werden verplaatst. Er is nog niets bekend gemaakt over wanneer deze serie te zien zal zijn.

De serie vertelt het verhaal van drie Cubaanse, Argentijnse en Spaanse prostituees die vluchten voor hun pooier. Na verschillende ernstige misdaden te hebben begaan kunnen ze niet naar de politie gaan voor hulp terwijl tegelijkertijd de vrouwen tijdens hun vlucht worden gezocht door zowel de politie als hun meedogenloze pooier.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.