Benidorm heeft een nieuw icoon: een 22 meter hoge informatiezuil

Benidorm heeft een nieuw icoon: een 22 meter hoge informatiezuil
Beeld: @exteriorplusES / twitter

Benidorm heeft een nieuw icoon: een 22 meter hoge informatiezuil

ALICANTE – Als je in Benidorm bent of daar nog naartoe gaat moet je zeker naar de recent vernieuwde Avenida del Mediterráneo gaan. Het einde van de werkzaamheden aan deze emblematische boulevard werd gevierd met de opening van een nieuw icoon, een 22 meter hoge informatiezuil die geheel verlicht en van informatie voorzien kan worden door middel van 264 vierkante meter LED-verlichting.

De 22 meter hoge informatiezuil heeft de naam ‘Tecnohito’ gekregen. Deze toren is te zien op de kruising tussen de Avenida del Mediterráneo, de Plaza Triangular en de Calle Esperanto. Het gaat om een informatiezuil die interactief is en van alles en nog wat kan laten zien zoals reclame, videobeelden, foto’s, teksten of helemaal in verschillende kleuren versierd zijn.

Op zaterdag 14 mei was de ‘Tecnohito’ het verzamelpunt voor de Eurovisiesongfestival-fans die daar het historische optreden van de Spaanse inzending Chanel en ‘SloMO’ konden zien. Het feit dat het Spanje voor het eerst in 27 jaar gelukt is in een top drie te komen werd dan ook volop gevierd.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.