Search
menu
Search

Meer dan 1.000 woningen met tuin in het platteland voor 150.000 euro of minder in Spanje

Meer dan 1.000 plattelandswoningen met tuin voor 150.000 euro of minder in Spanje
Beeld: Woning op Mallorca / Idealista.es

Meer dan 1.000 woningen met tuin in het platteland voor 150.000 euro of minder in Spanje

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Woningportaal Idealista heeft een overzicht geplaatst van woningen die te koop staan op hun website. In dit geval gaat het om meer dan 1.000 woningen met tuin die in het platteland (dus niet aan de kust) van Spanje gelegen zijn en dus vaak in de natuur te vinden zijn. De woningen zijn op DEZE website gerangschikt per provincie en wij beschrijven enkele van hen die wellicht de moeite waard zijn.

Na de pandemie zijn er veel mensen in Spanje en daarbuiten die op zoek zijn naar rust, natuur en ruimte. Daarbij zijn er ook veel mensen die hun levensstijl willen veranderen en vanuit de drukke stad willen verhuizen naar een rustige omgeving. Dat is in Spanje heel goed mogelijk want naast de grote steden en de drukke Spaanse kustplaatsen is veel meer te zien.

In dit overzicht plaatsen we 10 ‘casas de campo con jardín’ waarvan wij denken dat die de moeite waard zijn om eens naar te kijken. We hebben geen tijd en plaats om alle meer dan 1.000 woningen die voor 150.000 euro of minder te koop staan op Idealista hier te omschrijven. Daarvoor zal je dus naar de website moeten gaan en zelf even moeten zoeken. De tekst is meestal standaard in het Spaans te zien maar kan via de computer vertaald worden naar het Nederlands.

10x interessante woningen

Relleu (Alicante) 136.500 euro
Dichtbij het dorp Relleu in de provincie Alicante ligt deze kleine moderne woning van 50 m2 met terrassen, woonkamer, badkamer, twee slaapkamers en een eigen waterput. Het terrein is 22.600 m2 meter groot en bij de prijs inbegrepen is een project om een bioklimatisch huis te bouwen. KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

Biar (Alicante) 119.990
In dit geval gaat het om een houten woning gelegen in het dorp Biar op 40 minuten rijden van Alicante. Het huis is 40 m2 groot en heeft 3 slaapkamers, 1 badkamer, terrassen, openhaard en 26.000 m2 grond. KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

Torrevieja (Alicante) 95.000 euro
In dit geval gaat het niet helemaal om een ‘casa de campo’ maar om een dorpshuis in de la Siesta wijk in Torreta, Torrevieja aan de Costa Blanca. Dit modern uitziend huis is 75 m2 groot en heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer. De tuin is niet erg groot want het terrein is 90 m2. Er is wel een terras om te chillen en het ligt niet ver van zee. KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

Santa Margalida (Mallorca) 145.000 euro
Als je het kleine plattelandshuisje ziet denk je meteen aan een sprookje. Het huis van 40 m2 ligt op slechts 8 km van het Son Serra de Marina strand. ER is 1 slaapkamer en 1 badkamer met een leuke tuin met diverse zitjes en een terrein van 3.500 m2. KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

Manacor (Mallorca) 125.000 euro
Dit huisje kan omschreven worden als een tiny house in Mallorcaanse stijl want het is een open ruimte waar alles plaatsvindt, de keuken, slaapgedeelte en woongedeelte zonder echte badkamer. Je zult dus wel het een en ander moeten aanpassen maar dan heb je wel een klein huisje op Mallorca middenin de natuur met een 3.568 m2 groot terrein met diverse fruitbomen. KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

Vélez Blanco (Almería) 149.800 euro
In het binnenland van de provincie Almería staat dit 135 m2 groot huis met garage en een terrein van 2.500 m2. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er is ook een bijgebouw wat eventueel verbouwd kan worden tot logeerunit. KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

Bayárcal (Almería) 140.000 euro
Dit leuke en goed uitziende huis is 371 m2 groot en heeft een zwembad en ligt op een plaats met rondom uitzicht. Er zijn 2 slaapkamers en 2 badkamers verdeeld over drie verdiepingen. Het ‘Los Cerezos’ huis werd gebouwd in 2013 en bevindt zich op de grens tussen de provincies Almería en Granada op een terrein van maar liefst 57.937 m2. Er is ook een klein bijgebouw dat nog afgebouwd moet worden maar dienst kan doen als logeerunit. KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

Lagos (Axarquía, Málaga) 150.000 euro
Dit huis is 65 m2 groot en heeft een mooi uitzicht over de olijfbomen met de zee aan de horizon. Het huis ligt in een rustige natuurlijke omgeving in de populaire Axarquía streek, niet ver van de Costa del Sol. Het heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers en een terrein van 6.000 m2. KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

Comares (Málaga) 149.000 euro
Een mooi huis dat er zowel van buiten als van binnen goed uitziet omdat het in 2010 geheel werd gerenoveerd en waar je zo in kunt trekken. Het is 100 m2 groot en heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers verdeeld over twee verdiepingen. Er is een terrein van 6.900 m2 en je kunt genieten van mooie uitzichten in een rustige omgeving. Nadeel is wellicht dat aan het huis vast twee ruïnes staan die niet bij deze woning horen. KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

Álora (Málaga) 147.900 euro
De gemeente Álora is onder andere bekend vanwege de Caminito del Rey en daar staat deze woning te koop. Het is een kleine woning van 76 m2 maar heeft toch 3 slaapkamers en 1 badkamer terwijl het terrein 17.000 m2 groot is en vol staat met olijf-, amandel- en fruitbomen. KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

 • Klik HIER voor woningen in de provincie Girona
 • Klik HIER voor woningen in de provincie Barcelona
 • Klik HIER voor woningen in de provincie Tarragona
 • Klik HIER voor woningen in de provincie Castellón
 • Klik HIER voor woningen in de provincie Valencia
 • Klik HIER voor woningen in de provincie Alicante
 • Klik HIER voor woningen in de provincie Murcia
 • Klik HIER voor woningen in de provincie Almería
 • Klik HIER voor woningen in de provincie Granada
 • Klik HIER voor woningen in de provincie Málaga
 • Klik HIER voor woningen in de provincie Cádiz
 • Klik HIER voor woningen in de provincie Huesca
 • Klik HIER voor alle provincies.

SpanjeVandaag heeft geen commerciële relatie met Idealista, maar plaatst regelmatig artikelen die door deze Spaanse website en woningportaal gepubliceerd worden, omdat we vinden dat deze voor onze lezers interessant genoeg zijn om te vertalen.

Ga naar de inhoud