De nieuwe fan-wear sneakers en artikelen van Lidl in Spanje

De nieuwe fan-wear sneakers en artikelen van Lidl in Spanje
Beeld: via canva.com & LIDL

De nieuwe fan-wear sneakers en artikelen van Lidl in Spanje

In deze tijd zijn merken meer dan alleen het product dat ze verkopen. Ze vertegenwoordigen een levensstijl en een gevoel van verbondenheid met de consumenten. De Duitse supermarktketen Lidl heeft dit goed begrepen en heeft de afgelopen jaren verschillende producten op de markt gebracht die inspeelden op deze trend. De meest opvallende daarvan zijn ongetwijfeld de iconische Lidl-sneakers die in 2020 voor het eerst werden gelanceerd.

Deze sportschoenen in de kenmerkende blauwe, rode en gele kleuren van het merk waren een enorm succes. Ze werden in een mum van tijd uitverkocht en doken al snel op tweedehands verkoopplatformen op voor woekerprijzen. De vraag was zó groot dat sommige exemplaren voor meer dan € 2000 werden aangeboden.

In 2024 viert Lidl zijn 30-jarig jubileum met de release van een nieuwe collectie, Lidl Hype genaamd. En jawel, daarin zit ook een gloednieuwe versie van de beroemde sneakers. Naast de sneakers voor mannen en vrouwen, bestaat de speciale Lidl Hype collectie uit meer kledingstukken zoals shirts en jassen en accessoires zoals brillen en petjes die ongetwijfeld veel Lidl-fans blij zullen maken.

De nieuwe sneakers hebben een fris wit-blauw kleurtje met opvallende rode veters. Het design is wat strakker en moderner dan hun voorgangers. Maar het gaat natuurlijk vooral om de exclusiviteit en de hype die de lancering zal teweegbrengen. Want dat is waar Lidl de afgelopen jaren zo goed in is geworden: het creëren van een behoefte bij consumenten, louter door de schaarste van het product.

En met een prijskaartje van € 12,99 is de drempel voor de gemiddelde consument laag genoeg om de gok te wagen dat ze misschien wel een nieuw verzamelobject in handen hebben. De ideale opzet voor een nieuwe sneakerhype.

Mocht je overigens wel een Lidl-fan zijn, maar de felle en opvallende kleuren niet zo mooi vinden, dit jaar hebben ze ook een meer onopvallende neutrale witte sneaker in de aanbieding voor € 12,99.

Zoals eerder vermeld, zijn op de website van de Lidl-online-winkel meer Lidl Hype artikelen te vinden, zoals voor zowel mannen als vrouwen T-shirts met het Lidl-logo, jasjes, badslippers, spijkerjas en korte broek, verschillende petjes, modieuze heuptasjes ion verschillende modellen, sokken en zonnebrillen. Voor wielrenners zijn er ook shirts met daarop het Lidl-logo.

Ga naar de inhoud