De gelimiteerde editie lichaams- en haarverzorging van Mercadona is terug

De gelimiteerde editie lichaams- en haarverzorging Monoï van Mercadona is terug
Beeld: Mercadona / web

De gelimiteerde editie lichaams- en haarverzorging van Mercadona is terug

De zomer staat voor de deur en net als elk jaar brengt Mercadona haar felbegeerde Limited Edition verzorgingslijn op de markt. Dit jaar presenteert Mercadona opnieuw de Elixir Fleur de Monoï collectie, lijn die ons meeneemt naar de exotische stranden van Tahiti. Deze collectie, geïnspireerd door de traditionele schoonheidsgeheimen van Frans-Polynesië, combineert de kracht van tiaré bloemen met kokosolie om een reeks producten te creëren die niet alleen verzorgen, maar ook verwennen. Wees er snel bij want op=op!

Of het nu gaat om je haar, je huid of je zintuigen, de Elixir Fleur de Monoï lijn belooft een vakantiegevoel, zelfs als je thuis blijft. Laten we eens dieper ingaan op de vijf sterproducten van deze collectie en ontdekken hoe ze je dagelijkse verzorgingsroutine kunnen transformeren.

Wanneer het warm weer wordt, moet je haar extra goed verzorgd worden. De zon, zout water, chloor en vaker wassen kunnen je haar beschadigen en droog maken. Daarom is het belangrijk om tijdens de zomermaanden extra aandacht te besteden aan je haarverzorging. Kies voor producten die niet alleen reinigen, maar ook intens hydrateren en voeden.

De vernieuwde shampoo uit de Elixir Fleur de Monoï lijn is Mercadona’s antwoord op deze zomerse haarproblemen. Met een verbeterde formule richt deze shampoo zich niet alleen op het grondig reinigen van je haar, maar ook op het behoud van vocht en het toevoegen van glans. De shampoo is ontwikkeld om je haar zacht aan te voelen, zowel tijdens het wassen als na het drogen, wat cruciaal is in een seizoen waarin je haar extra belast wordt.

In de zomer heeft ons haar extra verzorging nodig dan alleen een goede shampoo. Door de constante blootstelling aan zon, wind, zout water en chloor kan het haar uitdrogen en beschadigd raken. Dit kan leiden tot dof, droog en moeilijk te hanteren haar. Daarom is een diepwerkend haarmasker essentieel om de haarstructuur te herstellen en te beschermen. 

Het 2-in-1 haarmasker uit de Elixir Fleur de Monoï collectie onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid. Anders dan traditionele maskers, die alleen op nat haar worden aangebracht, kan dit product zowel op vochtig als droog haar worden gebruikt. Deze flexibiliteit maakt het tot een onmisbaar onderdeel van je zomerse haarverzorgingsroutine, of je nu net uit het zwembad komt of je haar een snelle opfrisbeurt wilt geven.

Terwijl we ons bewust zijn van de noodzaak om onze huid te beschermen tegen de zon, vergeten we vaak dat ons haar evenzeer kwetsbaar is UV-straling. Langdurige blootstelling aan de zon kan de eiwitstructuur van het haar aantasten, wat leidt tot verkleuringen, broosheid en een algemene verzwakking van de haarvezel.

Hier komt de direct werkende conditioner met UVA/UVB-filter van de Elixir Fleur de Monoï lijn in beeld, een product dat verder gaat dan traditionele haarverzorging door een extra beschermingslaag tegen zonnestralen te bieden.

De zomer nodigt ook uit tot het onthullen van meer huid, en niets complimenteert een zomerse garderobe beter dan een stralende, goed verzorgde huid. De glitterende bodycrème uit de Elixir Fleur de Monoï collectie van Mercadona is ontworpen om precies dat te bereiken: een verleidelijke gloed die de natuurlijke schoonheid van je huid accentueert, terwijl deze diep gehydrateerd en gevoed wordt.

Een passende afsluiting van de Elixir Fleur de Monoï collectie is de betoverende Eau de toilette met zijn exotische geurprofiel. Het parfum opent met sprankelende topnoten van verfrissende citrusvruchten, die al snel plaatsmaken voor een weelderig hart van witte bloemen en delicate jasmijn. De basisnoten van zijdezachte vanille en sensuele muskus zorgen voor een blijvende warmte en diepte, die perfect aansluiten bij de zwoele zomeravonden.

Ga naar de inhoud