Opnames voor Nederlandse film in Almería

Oeps ... foto ontbreekt!

Opnames voor Nederlandse film in Almería

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALMERÍA – Bezoekers en inwoners van de stad Almería en omgeving moeten niet vreemd opkijken als ze oog in oog komen te staan met filmopnames. Deze hebben alles te maken met de opnames voor de Nederlandse film ‘King of the road’ van de in Almería wonende Aty Soesbergen.

Aty woont al meer dan 25 jaar in Almería en naast het produceren van films en series is ze ook een local fixer waarbij ze filmproducties en andere grote evenementen begeleidt. De film ‘King of the road? wordt geregisseerd door de Japanse Danyel Sugawara waarbij er op verschillende plaatsen in de stad en provincie Almería opnames zijn.

Tussen 13 en 20 juli is het mogelijk om opnames te zien in de haven van Almería, in de wijk Pescadería en bij het Estación Intermodal in de Calle Real straat. Daarnaast is de filmploeg ook aanwezig in El Ejido, El Alquián, Sierra Alhamilla en Las Salinas in het Cabo de Gata natuurpark.

Zoals de krant hier schrijft vertelt de film het verhaal van een vrachtwagenchauffeur die tussen Nederland en Tetuan (Marokko) rijdt om vis te transporteren. Daarbij wordt de hele reis, de avonturen en verhalen van de twee inzittenden in de vrachtwagen en achtergrond informatie getoond. Het is nog niet bekend wanneer de film te zien zal zijn.

Ga naar de inhoud