Opnames voor Nederlandse film in Almería

Opnames voor Nederlandse film in Almería
Beeld: Twitter

ALMERÍA – Bezoekers en inwoners van de stad Almería en omgeving moeten niet vreemd opkijken als ze oog in oog komen te staan met filmopnames. Deze hebben alles te maken met de opnames voor de Nederlandse film ‘King of the road’ van de in Almería wonende Aty Soesbergen.

Aty woont al meer dan 25 jaar in Almería en naast het produceren van films en series is ze ook een local fixer waarbij ze filmproducties en andere grote evenementen begeleidt. De film ‘King of the road? wordt geregisseerd door de Japanse Danyel Sugawara waarbij er op verschillende plaatsen in de stad en provincie Almería opnames zijn.

Tussen 13 en 20 juli is het mogelijk om opnames te zien in de haven van Almería, in de wijk Pescadería en bij het Estación Intermodal in de Calle Real straat. Daarnaast is de filmploeg ook aanwezig in El Ejido, El Alquián, Sierra Alhamilla en Las Salinas in het Cabo de Gata natuurpark.

Zoals de krant hier schrijft vertelt de film het verhaal van een vrachtwagenchauffeur die tussen Nederland en Tetuan (Marokko) rijdt om vis te transporteren. Daarbij wordt de hele reis, de avonturen en verhalen van de twee inzittenden in de vrachtwagen en achtergrond informatie getoond. Het is nog niet bekend wanneer de film te zien zal zijn.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments

Ikk zou graag willen vragen of men nog steeds figuranten zoekt voor deze film ik ben Kim ben van België en woon dicht bij elkaar ejido ik spreek Nederlands Spaans Engels
Vriendelijke groeten

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.