Met reservering naar het Levante strand van Benidorm

Met reservering naar het Levante strand van Benidorm
Beeld: Twitter

Met reservering naar het Levante strand van Benidorm

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Vanaf donderdag 16 juli wordt de speciale website online geplaatst waar de strandgangers die naar het Playa de Levante van Benidorm willen gaan een plaats moeten reserveren. Vanaf vrijdag 17 juli zal het alleen nog mogelijk zijn om dit drukke strand te betreden als je een reservering hebt. Dit geldt niet voor alle andere stranden en baaien van Benidorm zoals Mal Pas en Poniente.

Als je vanaf 17 juli naar het Levante strand in Benidorm wilt gaan zul je een plaatsje moeten reserveren via de website benidormbeachsafety.es. Deze website biedt op dit moment nog niet de mogelijkheid om een plaats te boeken maar dat zal vanaf donderdag 16 juli om 12 uur mogelijk worden.

Via deze website kun je dan jouw perceel reserveren op het Levante strand waarna je daarvan het bewijs aan de ‘controladores’ moet laten zien die bij het strand staan. 

Naast de website om de reservering te maken kan dat ook gedaan worden bij drie kaartautomaten (taquillas) die geplaatst worden op de Paseo Marítimo ter hoogte van Torrejó, op de Avenida Europa en bij Rincón de Loix. 

Het is mogelijk om twee verschillende reserveringen te maken: groen voor personen ouder dan 60 jaar en kwetsbare personen en blauw voor alle andere strandgangers die niet in de groene categorie horen. Het is ons onduidelijk hoe het systeem werkt als er een combinatie is van 60-plussers en jongere personen, of deze gemengd naar het strand mogen gaan of niet. De praktijk zal dat laten zien.

Het Levante strand zal geopend zijn van 9 tot 21:30 uur terwijl het mogelijk is om alleen tussen 7 en 8:45 uur wandelingen te maken over het strand wat daarna dus alleen nog toegankelijk zal zijn met reservering.

Elke dag vanaf 12 uur ‘s middags is het mogelijk een reservering te maken voor de volgende dag, zowel via de website als bij de kaartautomaten. De reservering kost niets en is dus gratis.

Benidorm SafetyBeach from Esteve Durbá on Vimeo.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.