Mercadona supermarkt Vilafortuny (Cambrils) gaat verhuizen

Mercadona Vilafortuny (Cambrils) gaat verhuizen
Beeld: Google Streetview
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

TARRAGONA – Dit nieuws heeft direct gevolgen voor de redactie van SpanjeVandaag en voor veel Nederlanders en Belgen die in Vilafortuny, Cambrils en Salou wonen en voor de honderden Nederlandse en Belgische toeristen die elke zomer weer naar de Mercadona rijden op de fiets om de fietstassen te vullen met de geliefde boodschappen. 

De Mercadona in Vilafortuny zal in december dit jaar verhuizen van de huidige locatie van de Calle Josep Llimona naar Cami de Cavet, direct achter Cambrils Park Resort. Dat is voor de redactie verder weg (ppff) maar voor de toeristen die op camping Sangulí, Cambrils Park Resort en Camping La Corona verblijven veel dichter bij.

Het was al een gerucht dat de ronde deed en zelfs de redactie werd er naar gevraagd maar het is waar, de Mercadona die al meer dan 10 jaar op een terrein aan de Calle Josep Llimona ligt gaat verhuizen. 

En dat doet de Mercadona ook meteen groots door naar een nieuw gebouwde supermarkt te gaan waar men op het moment van schrijven nog mee bezig is maar waar men eind december dit jaar klaar mee moet zijn.

De exacte verhuisdatum is nog niet bekend maar de bedoeling is dat de huidige Mercadona op een zaterdag eind december gewoon open zal zijn tot 21 uur waarna men begint met de verhuiswerkzaamheden en op maandag om 9 uur weer zal openen in de nieuwe Mercadona aan de Cami de Cavet. Het personeel zal mee verhuizen dus er zijn geen ontslagen en er komen nieuwe personeelsleden bij.

De nieuwe Mercadona achter Cambrils Park Resort zal groter en moderner zijn en voldoen aan de eisen die de Valenciaanse supermarktketen sinds 2016 stelt aan de nieuwe en veel bestaande supermarkten. 

De nieuwe Mercadona zal tussen de 1.600 en 1.800 m2 groot zijn met een nieuwe indeling, nieuwe winkelwagentjes, nieuwe bakkerij, meer aandacht voor verse sushi en kant-en-klaar maaltijden waaronder ook pizza’s die samengesteld kunnen worden hebben.

Velen vragen zich af wat er gaat gebeuren met de oude Mercadona als de nieuwe eenmaal geopend is. Komt er een andere supermarkt, een andere winkel of, zoals de geruchtenmachine zegt, komen er nieuwbouw woningen. Waarschijnlijk dat laatste want de grond is duur in deze woonwijk en woningen verkopen goed.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.