Wordt al voor 1 euro eigenaar van een plattelandshotel in de provincie Toledo

Wordt al voor 1 euro eigenaar van een plattelandshotel in de provincie Toledo

Wordt al voor 1 euro eigenaar van een plattelandshotel in de provincie Toledo

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

TOLEDO – Het is mogelijk om al vanaf 1 euro eigenaar te worden van een plattelandshotel met 9 kamers in de provincie Toledo, in Castilla-La Mancha. Het hotel heeft een waarde van 617.000 euro maar kan al vanaf 1 euro via een online veiling van de nieuwe eigenaar zijn, zo meldt de website Idealista.es.

Het landelijk gelegen hotel in de gemeente La Iglesuela del Tiétar in de provincie Toledo wordt geveild tegen een symbolische prijs van slechts 1 euro. El Tejarejo, de naam van het hotel, waarvan de geschatte waarde 617.000 euro is, heeft 719 bruikbare m2 met 37.000 m2 grond en heeft 9 kamers met een capaciteit van twee tot vier personen. Daarnaast heeft het Hotel Rural ook een parkeerplaats, een buitenzwembad met tuin en terras, sauna, drie vergaderzalen, restaurant, loungebar, bibliotheek en twee bioscopen.

De buitengerechtelijke veiling, die voortvloeit uit de liquidatie van een bedrijf gevestigd in de provincie Toledo, is open gedurende 62 dagen vanaf 13 september tot 16 november waarna de veiling om 12.30 uur wordt uitgevoerd via het online veilingplatform Escrapalia. Volgens Escrapalia.com kan elk individu, investeringsfonds of bedrijf toegang krijgen tot de digitale veiling waarvoor men zich gratis moet registreren op het veilingportaal. KLIK HIER voor de website.

Aangezien het een eigendom is in een gerechtelijke procedure zullen, zodra de winnaar op de hoogte is gebracht, de termijnen worden overeengekomen met de curator van het faillissement om het depositocontract te ondertekenen als een garantie voor naleving van de termijnen voor de akte. Bij niet ondertekenen gaat de verkoop direct door.

Zoals beschreven door het veilingplatform, is het noodzakelijk om een aanbetaling van 30.000 euro achter te laten als garantie. Bovendien moeten de meerwaarde en de kosten van de notaris worden gedragen door de koper, evenals de beheerskosten, die 4% bedragen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.