Enorme zwarte rookontwikkeling na brand dichtbij vliegveld Málaga

Enorme zwarte rookontwikkeling na brand dichtbij vliegveld Málaga
Beeld: Diario Sur

MÁLAGA – Zoals diverse lezers de redactie al wisten te melden via de nieuwe WhatsApp tiplijn, woedde er een dinsdagmiddag een grote brand waardoor een enorme grote zwarte rookwolk te zien was. De brand was ontstaan in het Guadalhorce industrieterrein vlakbij de stad Málaga en bij het vliegveld.

De brand ontstond volgens de lokale krant bij diverse caravans en voertuigen die voor de enorme rookwolk zorgden. Deze was zo zwart gekleurd dat deze van grote afstand te zien was. De brand ontstond rond 15.15 uur waarna meteen diverse brandweerwagens naar de plaats gestuurd werden.

Ondanks dat deze brand dichtbij het vliegveld plaatsvond had het vliegverkeer geen hinder van de rook. Op het moment van schrijven wordt er nog geblust door de brandweer.

NIEUW: Ben jij getuige van nieuws in Spanje of heb je iets interessants te melden over Spanje gerelateerde onderwerpen, laat het ons dan weten via onze WhatsApp tiplijn. Voeg het nummer +34 660 455 942 toe aan je contacten of lees meer informatie HIER.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

Reageer op dit artikel

  Abonneren  
Abonneren op
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.