‘La Casa del Papel’ krijgt vijfde seizoen bij Netflix

‘La Casa del Papel’ krijgt vijfde seizoen bij Netflix
Beeld: Archieffoto

MADRID – Heb je seizoen 1, 2 en 3 al bekeken van de Netflix serie ‘La Casa del Papel’ en wacht je met smart op seizoen 4 dat ergens in januari 2020 moet verschijnen op het Amerikaanse streaming platform, dan is vandaag jouw geluksdag. Er is namelijk een vijfde seizoen aangekondigd. De avonturen van de hoofdrolspelers in ‘Money Heist’ zijn dus nog lang niet voorbij.

In Spanje kondigde FormulaTV het nieuws als eerste aan waarna andere kranten dit snel overnamen. Er komt na het in januari te verwachten vierde seizoen nog een vijfde seizoen waarvan de uitzenddatum uiteraard nog niet bekend is gemaakt. Volgens de website moeten de opnames voor seizoen vijf rond dezelfde tijd beginnen wanneer seizoen vier bij Netflix wordt uitgezonden.

Het goede nieuws is dat de fans van ‘La Casa del Papel’ dit keer niet meer dan 12 maanden hoeven te wachten op een nieuw seizoen want nadat het derde seizoen in juli in première ging wordt de aanvang van het vierde seizoen verwacht begin januari 2020.

Eigenlijk was een vijfde seizoen ook wel te verwachten bij Netflix want ‘La casa del Papel’ is de meest bekeken en populaire niet Engels gesproken serie van het streaming platform. Wie weet komt er na seizoen vijf ook nog wel een seizoen zes maar dat hangt af van Netflix, de producers en de makers van de succesvolle Spaanse serie.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

8
Reageer op dit artikel

6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Opa

met plezier naar gekeken, dus de volgende kijk ik weer. Het is goed gemaakt en ik vind de acteurs(trice’s) erg goed spelen.

Anoniem

deze mevrouw heeft zich al aangemeld maar ontvangt geen Spanje vandaag gr. Anne Wil.

g de loijer

ik ontvang het in het spaans is er een andere manier om het in het nederlads te kruigen

Anoniem

Na seizoen 1 en 2, ben ik wel klaar met deze serie. Ik begon het te volgen vanwege de hype maar eigenlijk is het niet zo’n goede serie. Veel van hetzelfde, sommige scenes in verschillende afl lijken gewoon op elkaar. Dat begon mij te vervelen. Maar voor de fans goed nieuws

Roland

Je hebt helemaal gelijk.Als je al zoveel series heb gekeken dan is deze serie slaapverwekkend.Gelukkig heb ik een snel vooruit toets dus heb ik vaak hiervan gebruikt gemaakt.Het stik van nies ter zakendoende scenes.Nou daar ga ik deze serie echt niet kijken.Vraag me werkelijk af wat er zo goed is aan deze serie.

Tvkijker34

Leuke spannende serie al is SE3 een stuk minder geworden. BTW vis a vis is nog beter Dan lacasa

Anoniem

Seizoen 3 was toch al wat minder.

Fred

Alles wat naar Netflix gaat is minder en wordt uiteindelijk niets.

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.