‘La Casa del Papel’ krijgt vijfde seizoen bij Netflix

Oeps ... foto ontbreekt!

‘La Casa del Papel’ krijgt vijfde seizoen bij Netflix

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Heb je seizoen 1, 2 en 3 al bekeken van de Netflix serie ‘La Casa del Papel’ en wacht je met smart op seizoen 4 dat vanaf 3 april 2020 moet verschijnen op het Amerikaanse streaming platform, dan is vandaag jouw geluksdag. Er is namelijk een vijfde seizoen aangekondigd. De avonturen van de hoofdrolspelers in ‘Money Heist’ zijn dus nog lang niet voorbij.

In Spanje kondigde FormulaTV het nieuws als eerste aan waarna andere kranten dit snel overnamen. Er komt na het in januari te verwachten vierde seizoen nog een vijfde seizoen waarvan de uitzenddatum uiteraard nog niet bekend is gemaakt. Volgens de website moeten de opnames voor seizoen vijf rond dezelfde tijd beginnen wanneer seizoen vier bij Netflix wordt uitgezonden.

Het goede nieuws is dat de fans van ‘La Casa del Papel’ dit keer niet meer dan 12 maanden hoeven te wachten op een nieuw seizoen want nadat het derde seizoen in juli in première ging wordt de aanvang van het vierde seizoen op 3 april 2020.

Eigenlijk was een vijfde seizoen ook wel te verwachten bij Netflix want ‘La casa del Papel’ is de meest bekeken en populaire niet Engels gesproken serie van het streaming platform. Wie weet komt er na seizoen vijf ook nog wel een seizoen zes maar dat hangt af van Netflix, de producers en de makers van de succesvolle Spaanse serie.

Ga naar de inhoud