‘La Casa del Papel’ krijgt vijfde seizoen bij Netflix

‘La Casa del Papel’ krijgt vijfde seizoen bij Netflix
Beeld: Archieffoto

‘La Casa del Papel’ krijgt vijfde seizoen bij Netflix

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Heb je seizoen 1, 2 en 3 al bekeken van de Netflix serie ‘La Casa del Papel’ en wacht je met smart op seizoen 4 dat vanaf 3 april 2020 moet verschijnen op het Amerikaanse streaming platform, dan is vandaag jouw geluksdag. Er is namelijk een vijfde seizoen aangekondigd. De avonturen van de hoofdrolspelers in ‘Money Heist’ zijn dus nog lang niet voorbij.

In Spanje kondigde FormulaTV het nieuws als eerste aan waarna andere kranten dit snel overnamen. Er komt na het in januari te verwachten vierde seizoen nog een vijfde seizoen waarvan de uitzenddatum uiteraard nog niet bekend is gemaakt. Volgens de website moeten de opnames voor seizoen vijf rond dezelfde tijd beginnen wanneer seizoen vier bij Netflix wordt uitgezonden.

Het goede nieuws is dat de fans van ‘La Casa del Papel’ dit keer niet meer dan 12 maanden hoeven te wachten op een nieuw seizoen want nadat het derde seizoen in juli in première ging wordt de aanvang van het vierde seizoen op 3 april 2020.

Eigenlijk was een vijfde seizoen ook wel te verwachten bij Netflix want ‘La casa del Papel’ is de meest bekeken en populaire niet Engels gesproken serie van het streaming platform. Wie weet komt er na seizoen vijf ook nog wel een seizoen zes maar dat hangt af van Netflix, de producers en de makers van de succesvolle Spaanse serie.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.