‘De Belgen’ eind 2020 ook bij de Carrefour in Spanje te koop

‘De Belgen’ eind 2020 ook bij de Carrefour in Spanje te koop
Beeld: Carrefour.eu

‘De Belgen’ eind 2020 ook bij de Carrefour in Spanje te koop

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – ‘De Belgen’ komen naar Spanje. We hebben het dan niet over de Belgische toeristen die met reisadvies oranje naar de Valencia regio en de provincie tenerife mogen reizen maar over een gamma dat bestaat uit authentieke producten met de smaken van België: het land van de smaak. ‘De Belgen’ is naast België ook bij 2.000 Carrefour winkels te vinden in Frankrijk maar eind dit jaar zijn de producten ook te koop in de Spaanse en Italiaanse Carrefour supermarkten.

100% Belgische knowhow, lekkernijen uit de kindertijd gemaakt volgens recepten van vroeger en exclusief verkrijgbaar bij Carrefour: dunne koekjes, speculaas, amandelen, bruine suiker, Luikse siroop, Brugse kletskoppen en nog vele andere specialiteiten waar de Belgen trots op zijn en die de Bourgondiërs van België, Frankrijk en binnenkort ook Spanje en Italië verenigen.

In juni dit jaar lanceerde Carrefour België het gamma ‘De Belgen’ dat bestaat uit typische Belgische producten. Het doel daarvan was om verschillende kleine bedrijven onder dezelfde vlag samen te brengen om gespecialiseerde Belgische producten te koop aan te bieden bij de Carrefour.

De verkopen in België zelf sloegen aan en al snel werd uitgebreid naar buurland Frankrijk waar ‘De Belgen’ in 2.000 Franse winkels te vinden is. Eind dit jaar zullen daar ook de Carrefour supermarkten in Spanje bij komen en zal men het gamma aan Belgische producten ook naar de Italiaanse Carrefour winkels brengen.

‘De Belgen’ zal net zoals in België en Frankrijk ook in Spanje te koop zijn bij de Hypermarkten en de Carrefour Markets en Express winkels in het land. Verwacht wordt dat met name de chocoladetruffels, speculaas en fijne koekjes zullen aanslaan in Spanje. 

Op de website van de Belgische Carrefour is te lezen: ‘De Belgen’, dat is plezier centraal aan tafel: dat wat we delen met familie en vrienden, wat we al proefden toen we klein waren. Droom je ervan om die heerlijke smaken van bij ons terug te vinden, de smaak die ons terugvoert in de tijd naar die heerlijke jeugd? Ben jij iemand die nostalgisch wordt bij de lekkere gerechten van oma, de uitstapjes naar de frituur, een doos chocolade zeevruchten, een warme wafel na een ritje met de go-cart? ‘De Belgen’ zal je bekoren! 

Chocolade: nationale trots

Een niet te versmaden product voor alle lekkerbekken? Belgische chocolade, natuurlijk! ‘De Belgen’, dat zijn ook pralines en truffels, gemaakt volgens de originele receptuur van de Belgische chocolatiers, met echte cacao en ingrediënten van hoge kwaliteit. Deze Fairtrade chocolade staat garant voor eerlijke handel en draagt het Max Havelaar label. Nog een reden om te smelten voor deze chocolade? De doosjes bevatten enkel de grote klassiekers en meest gesmaakte pralines. Je geniet dus van de eerste tot de laatste … om je vingers bij af te likken.

Trots op de ambachten

Het gamma ‘De Belgen’ zorgt ervoor dat de Belgen en de liefhebbers van lokale specialiteiten deze culinaire Belgische traditie kunnen delen. Zo zetten we de traditionele recepten en kwalitatieve ingrediënten waarop we trots mogen zijn in de kijker. Vandaag, exclusief voor Carrefour, vinden we de authenticiteit en de 100% Belgische knowhow terug in alle lekkere producten van bij ons. Zo kunnen we de klassiekers volgens de smaken van vandaag opnieuw op tafel zetten en je plezieren met lekkere smaken uit het verleden. En dat is echt leuk!

Ga naar de inhoud