Met vertraging maar eindelijk in Spanje te koop: Lidl Fanwear

Lidl.es
Beeld: Lidl.es

Met vertraging maar eindelijk in Spanje te koop: Lidl Fanwear

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Lidl klanten in Nederland en België hebben de Lidl Fanwear artikelen wellicht al in de winkels zien liggen of op de website voorbij zien komen maar in Spanje waren ze nog niet te koop. We hebben het over badslippers, T-shirts, sneakers en sokken van het merk Lidl. Wat echter het meeste opvalt zijn de kleuren die gelijk zijn aan die van het logo van de Lidl. Ook de naam van de supermarktketen staat vermeld op de kleding.

De vraag is of je er mee gaat rondlopen maar de Lidl was overtuigd dat de echte die-hard fans wel de badslippers, sneakers, sokken en T-shirts zouden kopen om aan de wereld te laten zien dat ze bij de Lidl hun boodschappen doen en die voorspelling is uitgekomen. Verschillende items waren nadat ze te koop werden aangeboden in diverse landen al uitverkocht zoals de T-shirts en sneakers en werden ook al doorverkocht als collectors items voor 300 euro of meer zoals voor de sneakers.

De Lidl fans in Spanje moesten echter nog wachten tot na de zomer want in eerste instantie zou de Fanwear vanaf september te koop zijn maar dat is uiteindelijk half oktober geworden. Deze herfst is het dus in Spanje ook mogelijk om de artikelen met de kleuren rood, geel, blauw en wit aan te schaffen maar alleen online en dus niet fysiek in de Lidl supermarkt.

De Lidl Fanwear of ‘La moda con más flow’ is al op deze website te vinden. Daar kunnen we zien dat alle zomerse Fanwear producten alleen online te koop zijn. Overigens zien we op de website nu al staan dat de sokken en sneakers al uitverkocht (agotado online) zijn.

We hebben het dan over de dames en heren shirts met korte mouwen voor 4,99 euro; de unisex Lidl pet in zwart of met de bekende Lidl kleuren voor 4,99 euro; de witte unisex sokken met Lidl logo voor 1,99 euro; badslippers in zwart of in de Lidl kleuren voor mannen en vrouwen voor 5,99 euro en de sneakers in Lidl kleuren voor mannen en vrouwen voor 19,99 euro.  

Ga naar de WEBSITE van de Lidl voor meer informatie.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.