skip to Main Content
Amazon Spanje neemt 4.600 extra werknemers aan voor de kerstperiode
Amazon

Amazon Spanje neemt 4.600 extra werknemers aan voor de kerstperiode

MADRID – Amazon Spanje verwacht dat de verkopen de pan uit zullen rijzen de komende Black Friday, Cyber Monday en de kerst periode daarna. Er is dus meer werk en dus heeft men meer personeel nodig. Amazon zal 4.600 werknemers extra aannemen waarvan de meeste tijdelijk een baan kunnen krijgen bij de Amerikaanse gigant maar 600 een vaste baan.

Op dit moment werken er bij Amazon in Spanje 4.800 mensen, verdeeld over de verschillende distributiecentra in het land. Daar moeten 600 vaste medewerkers bij gaan komen gedurende en na de kerstperiode maar in totaal gaat Amazon 4.600 extra medewerkers aannemen.

Het online warenhuis verwacht de komende Black Friday op 29 november alle verkooprecords te gaan verbreken, net zoals al gebeurde bij AliExpress op 11 november tijdens de Singles Day. Daarnaast volgt op maandag 2 december ook nog de Cyber Monday en daarna de traditionele drukke kerstperiode die doorgaat tot aan Driekoningen op 6 januari 2020.

Er zal meer gekocht worden en er moet dus meer verwerkt en verzonden worden. Daarom komen er 4.600 nieuwe tijdelijke en vaste medewerkers bij om de vraag aan te kunnen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 6 reacties
  1. Ik begrijp de reacties wel omdat ik ze zelf heb mee gemaakt, je word te pas en te onpas bedankt “MAAR”, alle banen hebben toekomst, er worden toch ook mensen voor vast aangenomen, het is dus niet kijken naar de baan die je hebt maar kijken naar het perspectief waartoe die baan kan leiden.

  2. Zo werkt het Koos, je werkt ook nog mee aan het vernielen van wel normale handel en ontneemt winkels met wel vaste banen, hun bestaansrecht.

    1. Ik heb Koos toch nog nooit op een positieve bijdrage kunnen betrappen op deze site, man, jij moet echt wel een waardeloos leven hebben dat je zo slecht denkt, spreekt en schrijft.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken