Amazon Spanje neemt 4.600 extra werknemers aan voor de kerstperiode

Amazon Spanje neemt 4.600 extra werknemers aan voor de kerstperiode
Beeld: Amazon

MADRID – Amazon Spanje verwacht dat de verkopen de pan uit zullen rijzen de komende Black Friday, Cyber Monday en de kerst periode daarna. Er is dus meer werk en dus heeft men meer personeel nodig. Amazon zal 4.600 werknemers extra aannemen waarvan de meeste tijdelijk een baan kunnen krijgen bij de Amerikaanse gigant maar 600 een vaste baan.

Op dit moment werken er bij Amazon in Spanje 4.800 mensen, verdeeld over de verschillende distributiecentra in het land. Daar moeten 600 vaste medewerkers bij gaan komen gedurende en na de kerstperiode maar in totaal gaat Amazon 4.600 extra medewerkers aannemen.

Het online warenhuis verwacht de komende Black Friday op 29 november alle verkooprecords te gaan verbreken, net zoals al gebeurde bij AliExpress op 11 november tijdens de Singles Day. Daarnaast volgt op maandag 2 december ook nog de Cyber Monday en daarna de traditionele drukke kerstperiode die doorgaat tot aan Driekoningen op 6 januari 2020.

Er zal meer gekocht worden en er moet dus meer verwerkt en verzonden worden. Daarom komen er 4.600 nieuwe tijdelijke en vaste medewerkers bij om de vraag aan te kunnen.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
6 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Ik begrijp de reacties wel omdat ik ze zelf heb mee gemaakt, je word te pas en te onpas bedankt “MAAR”, alle banen hebben toekomst, er worden toch ook mensen voor vast aangenomen, het is dus niet kijken naar de baan die je hebt maar kijken naar het perspectief waartoe die baan kan leiden.

Zo werkt het Koos, je werkt ook nog mee aan het vernielen van wel normale handel en ontneemt winkels met wel vaste banen, hun bestaansrecht.

Ja maar ieder kijk naar zijn eigen beurs ik toch

Dus Amazon is geen normale handel en geen normale winkel Wim? Begrijp ik je nu goed?

Je eigen het leplazerus werken voor een hongerloontje en na een maand mag je weer op de bank zitten.

Ik heb Koos toch nog nooit op een positieve bijdrage kunnen betrappen op deze site, man, jij moet echt wel een waardeloos leven hebben dat je zo slecht denkt, spreekt en schrijft.

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.