EXCLUSIEF: Lidl Spanje stunt met hoge hakken in Lidl-kleuren voor minder dan 20 euro

EXCLUSIEF: Lidl Spanje stunt met hoge hakken in Lidl-kleuren voor minder dan 20 euro
Beeld: Lidel.es / web

EXCLUSIEF: Lidl Spanje stunt met hoge hakken in Lidl-kleuren voor minder dan 20 euro

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De Lidl staat er bekend om dat ze regelmatig een zogenaamd ‘Flow Cost’ product op de markt brengt dat meteen een verkoopsucces is. In dit geval hebben we het over de zogenaamde ‘fanwear’, kleding, schoeisel of accessoires in de kleuren van of met het logo van de Lidl. Zo hadden we al de witte sokken, slippers, sneakers en trainingspakken, maar daar komen nu de schoenen met hoge hakken bij die voor minder dan 20 euro te koop zijn. De ‘LidlManía’ is opnieuw losgebarsten in Spanje.

De ‘zapatos tacones multicolor Lidl’ werden de afgelopen dagen door bekende influencers in Spanje getoond en gedragen waarna er een stormloop plaatsvond bij veel Lidl-vestigingen in Spanje. Veel vrouwen zijn op zoek naar de schoenen met hoge hakken die in blauw/geel/rood kleur verkocht worden.

De verkoopprijs is 19,90 euro en deze ’tacones’ zijn in de maten 36 tot en met 46 te krijgen. Deze schoenen met hoge hakken zijn gemaakt bij een Spaanse producent in Elche (Alicante) en zijn alleen in Spanje te koop, zowel in de winkels als via de online webshop. Maar, wees er snel bij want op is op en er zijn er nu al niet veel meer over.

Het grappige van deze exclusieve Spaanse schoenen met hoge hakken is dat deze uit een grap geboren zijn. Tijdens de ‘Santos Inocentes’ op 28 december 2021, zoiets als de grappen- en grollendag 1 april, werd als grap bekend gemaakt dat de supermarkt in Spanje schoenen met hoge hakken in de Lidl-kleuren op de markt had gebracht. Die grap werd zo goed ontvangen dat er daadwerkelijk veel vrouwen deze hoge hakken wilden hebben. Ongeveer een jaar later heeft Lidl de grap omgezet in werkelijkheid en lijkt het opnieuw een succes te worden.

Een van de influencers en bekende tv-persoonlijkheid is Carmen Lomana die spreekt over de perfecte en grappige, maar tegelijkertijd comfortabele hoge hakken voor de feestdagen. Het voordeel, volgens Carmen, is dat deze ’tacones’ ook in grote maten tot en met 46 te krijgen zijn, ideaal dus voor vrouwen en mannen. Volgens Carmen lijken deze kleurrijke rood/geel/blauwe hoge hakken op een ontwerp van Mondriaan, iets wat ongetwijfeld zal opvallen tijdens het kerstdiner of nieuwjaarsavond. KLIK HIER om naar de website van Lidl in Spanje te gaan.

  • tacones5
  • tacones4
  • tacones3
  • acones2
  • tacones1
Ga naar de inhoud