Search
menu
Search

De voordelen van de betaalbare vitamine E hydraterende crème van Mercadona

De voordelen van de betaalbare vitamine E hydraterende crème van Mercadona
Beeld: mercadona / web

De voordelen van de betaalbare vitamine E hydraterende crème van Mercadona

Als het gaat om huidverzorging, zijn er talloze opties op de markt. Van dure merken tot goedkopere alternatieven, het kan overweldigend zijn om te beslissen welke producten het beste zijn voor jouw huid. Maar soms is het antwoord verrassend eenvoudig en betaalbaar. Zoals de vitamine E hydraterende crème van Mercadona, die minder dan drie euro kost.

Het gebruik van een hydraterende crème is essentieel gedurende het hele jaar, maar vooral in de winter wanneer de lage temperaturen de neiging hebben om de huid uit te drogen en te barsten. Daarom is het belangrijk om je huid te verzorgen door hydratatie, elasticiteit en helderheid te bieden.

Gelukkig heeft de Spaanse supermarktketen Mercadona een scala aan hydraterende lichaamsproducten, waaronder de Esferas Vit-E crème. Deze crème wordt snel geabsorbeerd en bevat vitamine E-capsules die smelten in de huid. Het moet elke dag worden aangebracht met een zachte massage en is geschikt voor alle huidtypes.

De ‘crema corporal con ácido hialurónicolichaamscrème heeft hyaluronzuur, een natuurlijk voorkomend ingrediënt in ons lichaam dat helpt bij het vasthouden van vocht en het behouden van de elasticiteit van de huid. Deze crème is speciaal ontwikkeld om de huid te hydrateren en te verstevigen, waardoor het een geweldige optie is voor mensen met een droge of rijpere huid.

De crème wordt geleverd in een pot van 250 ml en kost slechts € 2,75. Het heeft al veel fans verzameld, waarvan sommigen zelfs beweren dat het vergelijkbaar is met de bekende Elizabeth Arden crème. Maar wat hebben deze twee crèmes gemeen dat gebruikers ze met elkaar vergelijken?

cremes

Overeenkomsten Mercadona en Elizabeth Arden crème

De textuur van beide crèmes is erg vergelijkbaar, samen met de kleur en de kleine oranje puntjes. Maar als we kijken naar de eigenschappen en de oorsprong van de producten, zijn er verschillen. Zo is de Mercadona crème gemaakt met natuurlijke ingrediënten en is het vrij van parabenen en minerale oliën. Het bevat ook geen synthetische kleurstoffen of siliconen.

Aan de andere kant staat Elizabeth Arden bekend om zijn luxe en dure producten. Hun vitamine E crème bevat ook hyaluronzuur, maar het is gemaakt met behulp van chemische processen en bevat synthetische ingrediënten. Bovendien is het prijskaartje tussen de € 21 en € 30 aanzienlijk hoger dan dat van Mercadona.

Voordelen van vitamine E en hyaluronzuur voor de huid

Nu we meer weten over de specifieke producten van Mercadona, laten we eens kijken naar de voordelen van de twee belangrijkste ingrediënten: vitamine E en hyaluronzuur.

Vitamine E

Vitamine E is een krachtige antioxidant die helpt bij het bestrijden van vrije radicalen die schade aan de huid kunnen veroorzaken. Het helpt ook bij het behouden van de elasticiteit en stevigheid van de huid, waardoor het een geweldige anti-aging ingrediënt is. Bovendien heeft het ontstekingsremmende eigenschappen en kan het helpen bij het verminderen van roodheid en irritatie.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomend ingrediënt in ons lichaam dat helpt bij het vasthouden van vocht en het behouden van de elasticiteit van de huid. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van hyaluronzuur af, wat resulteert in een drogere en minder elastische huid. Door het toe te voegen aan huidverzorgingsproducten, zoals de ‘crema corporal’ (lichaamscrème) van Mercadona, kan het helpen om de huid gehydrateerd en stevig te houden.

Ga naar de inhoud