Duitse man valt vrouw aan en zet camper in brand in Málaga

Duitse man valt vrouw aan en zet camper in brand in Málaga
Beeld: Google Streetview

Duitse man valt vrouw aan en zet camper in brand in Málaga

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – De politie heeft zaterdag 11 januari op de camper parkeerplaats La Araña tussen Málaga en Rincón de la Victoria aan de Costa del Sol een 48-jarige Duitse man aangehouden vanwege partnergeweld en brandstichting. Zoals de krant schrijft viel de man zijn Duitse vrouw aan die daarna vluchtte naar een camper die door de man in brand werd gezet.

Blijkbaar was het Duitse echtpaar samen met een zoon van ongeveer één jaar oud met de camper op vakantie aan de Costa del Sol maar kreeg het stel een slaande ruzie. De 28-jarige vrouw werd door haar dronken echtgenoot aangevallen en geslagen waarna zij zich samen met haar zoontje schuil hield in de camper van een andere Duitse vrouw die naast hen geparkeerd stond.

De 48-jarige dronken Duitser was blijkbaar zo kwaad dat hij een van de ramen kapot sloeg van de camper en de trap in brand zette door een brandbare vloeistof te gebruiken. De 44-jarige Duitse eigenaresse deed toen de deur open en probeerde de vlammen te doven waardoor zij lichte brandwonden opliep aan haar benen terwijl de andere Duitse vrouw de politie belde.

Eenmaal ter plaatse konden de agenten de dronken en agressieve Duitse man aanhouden en kon men met de Duitse vrouwen praten. Dat moest echter wel gebeuren door middel van de smartphone en een vertaalprogramma omdat de vrouwen geen Spaans of Engels spraken en de agenten geen Engels of Duits.

Er werd ook een ambulance bij gehaald om de nekwond van een Duitse vrouw en de brandwonden van de andere Duitse vrouw te behandelen. De baby bleef ongedeerd.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.