Lichaam 60-jarige man onder de sneeuw gevonden in Madrid

Lichaam 60-jarige man onder de sneeuw gevonden in Madrid
Beeld: Pixabay

Lichaam 60-jarige man onder de sneeuw gevonden in Madrid

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Zoals bekend heeft het vorige week enorm gesneeuwd in de autonome regio Madrid inclusief de Spaanse hoofdstad waar in 30 uur tijd meer dan 60 centimeter sneeuw viel. De sneeuw heeft voor veel plezier gezorgd maar ook voor veel ellende en problemen Tijdens het ruimen van de sneeuw heeft men het lichaam van een 60-jarige man gevonden.

De man werd in de Calle Arganda straat in de wijk Arganzuela gevonden, aldus Emergencia Madrid. Het gaat om een man die op straat woont en het lichaam van de zwerver was bedekt met karton en plastic om zichzelf te beschermen tegen de kou.

Het lichaam van de man werd in een bocht van de straat naast een zebrapad waar waarschijnlijk honderden mensen gebruik van hebben gemaakt gevonden door de personen die sneeuw ruimen. Niemand had tot aan de vondst van de man iets in de gaten.

Het is echter niet de eerste keer dat een lichaam onder de sneeuw vandaan wordt gehaald in Madrid. Dat gebeurde vorige week vlak na de storm Filomena ook al toen een 73-jarige man levenloos bedekt door sneeuw werd gevonden bij de Plaza de la Palmera in de Carabanchel wijk.

Ga naar de inhoud