De nieuwe aardbeien en turrón likeuren van Mercadona zijn een groot succes

De nieuwe aardbeien en turrón likeur van Mercadona zijn een groot succes
Beeld: Mercadona.es

De nieuwe aardbeien en turrón likeuren van Mercadona zijn een groot succes

VALENCIA – Zo af en toe brengt de Spaanse supermarktketen Mercadona vreemde maar meteen ook succesvolle producten op de markt. In dit geval gebeurde dat tijdens de kerstcampagne maar inmiddels worden er van deze twee nieuwe likeuren 4.000 flessen per dag verkocht in Spanje. Het gaat om de ‘crema’ met aardbeien en turrón smaak, een vreemde combinatie maar volgens kenners verfrissende en nieuwe smaken.

Je kunt ze koud of met ijsblokjes drinken, de ‘crema de fresa’ (aardbeien-likeur) of de ‘crema de turrón’ (turrón-likeur). Het gaat om een verfrissende alcoholhoudende (17%) drank die goed in de smaak lijkt te vallen want volgens een persbericht van Mercadona worden er dagelijks 4.000 flessen van deze nieuwe smaken verkocht.

Er werden al ‘cremas’ verkocht zoals de 5 euro kostende zwarte fles met ‘crema Irlandesa’ (Ierse-likeur), de 6 euro kostende witte fles met ‘crema de arroz’ (rijst-likeur) en de 6 euro kostende bruine fles ‘crema de chocolate’ (chocolade-likeur). Daar komen dus nu de 6 euro kostende roze fles met ‘crema de fresa’ (aardbeien-likeur) en de 5,50 euro kostende lichtbeige fles met ‘crema de turrón’ (turrón-likeur) bij.

De nieuwe smaak ‘crema de fresa’ wordt in Gélida (Barcelona) geproduceerd door Totaler Bardinet terwijl de ‘crema de turrón’ in Escúzar (Granada) geproduceerd wordt door Espadafor. Beide flessen worden onder de merknaam Royal Swan op de markt gebracht, net zoals de overige drie smaken.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.